Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Vo sustina isusovata moitva e mec so dve ostila mozees i da zaginis ako ne ja praktikuvas pravilno.
:nesvest: После сте немале психички проблеми...
Од кој да загинам бе ?
Исус ли ќе дојде да ме убие оти не ја практикувам правилно. Еве вака хипотички кажано: Доколку Мики ја каже погрешно, има шанси да умре така?
Не треси глупости.
Исусовата молтивта ја практикувам само кога ми е „густо„ оти навистина има опасност од нејзино лошо практикување, но тоа незначи дека веднаш ќе „откинам„. заборавајќи на милоста Божја и кон мене грешниот.
ооооооооооE narod neveren, ne rekov taka tuku ti taka velis, ne mesaj babi i zabi, Bog ako bog bese zloben do sea trebase oooooooooooooooo
od covekot se!
![]()
![]()
![]()
![]()
Ај наблаго колку што можам..
Колку сте вие што пишувате овде на форумот ( симеон , мечка , радост итн.. ) сте образовани ?
Пошто гледам како тресете бисери скоро на секој пост и дури изгледате смешно .. можда мислите дека правите услуга на Христијанството , но го имате скроз спротивниот ефект .. Моја препорака е пред да пишете видете што од каде потекнува ..