Исусови молитви

• Креатор на темата Креатор на темата me4ka
  • Време на започнување Време на започнување
Vo sustina isusovata moitva e mec so dve ostila mozees i da zaginis ako ne ja praktikuvas pravilno.

Vo sustina isusovata moitva e mec so dve ostila mozees i da zaginis ako ne ja praktikuvas pravilno.

:nesvest: После сте немале психички проблеми...
Од кој да загинам бе ?
Исус ли ќе дојде да ме убие оти не ја практикувам правилно. Еве вака хипотетички кажано: Доколку Мики ја каже погрешно, има шанси да умре така?
Не треси глупости.

:nesvest: После сте немале психички проблеми...
Од кој да загинам бе ?
Исус ли ќе дојде да ме убие оти не ја практикувам правилно. Еве вака хипотички кажано: Доколку Мики ја каже погрешно, има шанси да умре така?
Не треси глупости.

Исусовата молтивта ја практикувам само кога ми е „густо„ оти навистина има опасност од нејзино лошо практикување, но тоа незначи дека веднаш ќе „откинам„. заборавајќи на милоста Божја и кон мене грешниот.

Исусовата молтивта ја практикувам само кога ми е „густо„ оти навистина има опасност од нејзино лошо практикување, но тоа незначи дека веднаш ќе „откинам„. заборавајќи на милоста Божја и кон мене грешниот.

А ни држеш предавања за вера ...

E narod neveren, ne rekov taka tuku ti taka velis, ne mesaj babi i zabi, Bog ako bog bese zloben do sea trebase oooooooooooooooo

Се прашувам кој човек програмирал лава...

А тоа е некоја програмабилна лава или?...

Симеон вели дека вулканите се од човекот? Се прашувам како е направена лавата тогаш...

А кое е твоето размислување, контенплација, трансцеденција, созерцание и тн.?

:vozbud: :vozbud: :aplauz: :aplauz:

Ај наблаго колку што можам..

Колку сте вие што пишувате овде на форумот ( симеон , мечка , радост итн.. ) сте образовани ?

Пошто гледам како тресете бисери скоро на секој пост и дури изгледате смешно .. можда мислите дека правите услуга на Христијанството , но го имате скроз спротивниот ефект .. Моја препорака е пред да пишете видете што од каде потекнува ..

Симеон, Мечка, Радост-одоговорете му на образованиов, нека не чека...
И нормално, бисерите не ги растурајте насекаде, како што Христос советува.

:vozbud: :vozbud: :aplauz: :aplauz:

Ај наблаго колку што можам..

Колку сте вие што пишувате овде на форумот ( симеон , мечка , радост итн.. ) сте образовани ?

Пошто гледам како тресете бисери скоро на секој пост и дури изгледате смешно .. можда мислите дека правите услуга на Христијанството , но го имате скроз спротивниот ефект .. Моја препорака е пред да пишете видете што од каде потекнува ..

Mislam stom si tolku obrazovan nema potreba da ti kaszuvame nesto nie i da ti objasnovame nesto, si ateist ne veruvas vo Bog slobdno napustigo forumot, tuka nema mesto za ateisti i gresnici od posledniot stepen.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom