Толстој
екс Бомбастичен
Пред некој ден правевме муабет со шефот (@turvior ) за нешто вакво, тој даде одобрение, да пробаме што како ќе биде, мене не ми беше тешко тоа да го направам.
Значи, во Филм и тв подфорумот уште од лани имаме вакви теми во кој броиме изгледани филмови, овде ќе броиме ислушени албуми (секако кој сака).
За прв пат нема потреба од анкета и прифаќање предизвици за ислушани албуми, нека биде онака обично броење.
Пишувајте ги сите ислушани албуми од 01.01.2014 до 31.12.2014 година, јас не паметам што сум слушај од тогаш, па затоа со броење ќе започнам од 01.04 и ќе водам евиденција нон-стоп.
Нека изгледа тоа вака
реден број - име на бенд/пејач / име на албум т.е.
1. С.А.Р.С - ПЕРСПЕКТИВА
Се надевам се разбравме, ако има заинтересираност нека стои, ако нема модераторите нека ја бришат.
После 30 испишани албуми претходните ставајте ги во спојлер. Нека изгледа вака:
4
5
Значи, во Филм и тв подфорумот уште од лани имаме вакви теми во кој броиме изгледани филмови, овде ќе броиме ислушени албуми (секако кој сака).
За прв пат нема потреба од анкета и прифаќање предизвици за ислушани албуми, нека биде онака обично броење.
Пишувајте ги сите ислушани албуми од 01.01.2014 до 31.12.2014 година, јас не паметам што сум слушај од тогаш, па затоа со броење ќе започнам од 01.04 и ќе водам евиденција нон-стоп.
Нека изгледа тоа вака
реден број - име на бенд/пејач / име на албум т.е.
1. С.А.Р.С - ПЕРСПЕКТИВА
Се надевам се разбравме, ако има заинтересираност нека стои, ако нема модераторите нека ја бришат.
После 30 испишани албуми претходните ставајте ги во спојлер. Нека изгледа вака:
1
2
3
..
2
3
..
4
5
Последно уредено од модератор:
, а оваа тема користете ја и видете си учинок на крајот ако воопшто ве интересира.