Ислушани албуми во 2014 (working title)

• Креатор на темата Креатор на темата Толстој
  • Време на започнување Време на започнување

Толстој

екс Бомбастичен
Член од
28 септември 2012
Мислења
11.920
Поени од реакции
11.947
Локација
Македонија
Пред некој ден правевме муабет со шефот (@turvior ) за нешто вакво, тој даде одобрение, да пробаме што како ќе биде, мене не ми беше тешко тоа да го направам.

Значи, во Филм и тв подфорумот уште од лани имаме вакви теми во кој броиме изгледани филмови, овде ќе броиме ислушени албуми (секако кој сака).

За прв пат нема потреба од анкета и прифаќање предизвици за ислушани албуми, нека биде онака обично броење.

Пишувајте ги сите ислушани албуми од 01.01.2014 до 31.12.2014 година, јас не паметам што сум слушај од тогаш, па затоа со броење ќе започнам од 01.04 и ќе водам евиденција нон-стоп.

Нека изгледа тоа вака

реден број - име на бенд/пејач / име на албум т.е.

1. С.А.Р.С - ПЕРСПЕКТИВА

Се надевам се разбравме, ако има заинтересираност нека стои, ако нема модераторите нека ја бришат.

После 30 испишани албуми претходните ставајте ги во спојлер. Нека изгледа вака:

1
2
3
..

4
5

Последно уредено од модератор:
Како шо кажа бомбастичен, ова ќе бидe еден вид броенка каде ќе имате прилика башка темите ,,Албум на денот" па и темата ,,Преслушан албум со оценка" да водите еден вид на севкупна евиденција за преслушаните работи низ текот на годината. Можи да се проба со темава, нема што да се изгуби. Албум на денот си постои и понатаму и си работи како што треба, вторава тема си постои и не си работи како што треба но јас ќе ја работам :D, а оваа тема користете ја и видете си учинок на крајот ако воопшто ве интересира.

Еве јас да почнам само од денес па тек за понатаму.

1.Neutral Milk Hotel-In the airplane over the sea
2.Neutral Milk Hotel-On Avery island
3.Be forest-Earthbeat
4.Atoms for peace-Amok

Последно уредено:
колку што сконтав, не е важно дали албумот е од оваа год, или од претходно
ако е така, ќе го спомнам денешниот албум (на линкот фали ION, песна бр.4)
Apocalyptica: Worlds Collide

колку што сконтав, не е важно дали албумот е од оваа год, или од претходно
ако е така, ќе го спомнам денешниот албум (на линкот фали ION, песна бр.4)
Apocalyptica: Worlds Collide

не е важно од кога е.

Ова е мое. Не од денес, на што се сеќавам.

1. Morphine - Good
2. S.A.R.S - S.A.R.S
3. S.A.R.S. - Perspektiva
4. Kelly Clarkson - Wrraped in red
5. Bob Marley - Kaya
6. The Beatles - Let it be
7. One Republic - Native
8. Bon Jovi - What about now.

Периодов 10 - 15 албуми неделно, ако правам листи кај ќе им биде крајот. Малце чудна темава

@Бомбастичен Дрогираш ja би одел со дневен апдејт, зато шо така ми изгледа поприкладно за темава да се разработи. Пример си ислушал денес 2-3 албуми, допиши ги, наместо да чекаме 10 да се накалапат. Нека се движат работиве :)

Вечер ќе ја потпроширам листата, засега 3 ми се ислушани, до кај 5-6 ќе стигнам според планот.

@Бомбастичен Дрогираш ja би одел со дневен апдејт, зато шо така ми изгледа поприкладно за темава да се разработи. Пример си ислушал денес 2-3 албуми, допиши ги, наместо да чекаме 10 да се накалапат. Нека се движат работиве :)

Вечер ќе ја потпроширам листата, засега 3 ми се ислушани, до кај 5-6 ќе стигнам според планот.

нека биде така, едитирај горе :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom