Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
I kako da sad mi to gledamo aa?Na nacin , plati pa klatieve ovde ima "dobra" lista... http://kanaletshqiptare.ddns.net:8080
Placas valjda internetI kako da sad mi to gledamo aa?
A jel nema dabe ni kod stare babe,ta tvoja lista je najveca prostitutka na svijetu hahahahhaPlacas valjda internet, a ako si mislio na listu tesko za dzaba ....
Pa valjda nema prostitutke za dzabaA jel nema dabe ni kod stare babe,ta tvoja lista je najveca prostitutka na svijetu hahahahha![]()
Ovako:I kako da sad mi to gledamo aa?
znam da nema ali ova ima dice po cilom svitu vec se nezna ni broj a i darezliva je onako skoro pa dabe sad 3 eur racuna hahahhaa,i ako joj dovedes 3 imas popust hehhehePa valjda nema prostitutke za dzaba![]()
znam da nema ali ova ima dice po cilom svitu vec se nezna ni broj a i darezliva je onako skoro pa dabe sad 3 eur racuna hahahhaa,i ako joj dovedes 3 imas popust hehhehe
ova gore sta pricamo deres ju za 40 eur cilo godinu hhahahpreporacaj neka linija.. pomogni na sirotinju![]()
Jeste, sluzi i za spijuniranje, ovi sto prodaju prate svaki korak nas koji krademo od njihLjudi su tj forumasi,zaboravili da ovaj ili sl forumi postoje za druge stvari ne samo za prodajuza prodaju bi trebala biti samo preporuka a ne oglasavanje...
A vidim da i spijuniraju samo ubacuju neke poveznice u linkove spamove crve i kojekakve pizdarije pukli su svi kao sijalice...Jeste, sluzi i za spijuniranje, ovi sto prodaju prate svaki korak nas koji krademo od njih![]()
Ја заклучив додека почистам малку да не дојде до нови спам мислења.Baš bezrazložno zaključavanje teme![]()