Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Obicno takvi koj dobijat lista za licno upotrebe ili ja prodat ili ja stavat na neki forum tako nema nista ot licne potrebe.Dobra vecer svi na kajganu ,pa ako mogu dobiti jedna lista nasi programa licno biti samo za moje potrebe.Prijatna vecer
Za na nekoj da pisis deka ke prodava ili objave treba da znais dali e taka ,a ne da pisis gluposti .Ako imas lista sto moze da gledam pusti vo poraka ,imav lista sto ja gledav 3 godini bez da trza,ne sum objavil ni pa sum ja prodal i toa covekot mi ja pusti od reddevils traese se dodeka ne istece pretplatataObicno takvi koj dobijat lista za licno upotrebe ili ja prodat ili ja stavat na neki forum tako nema nista ot licne potrebe.
poslatoPozdrav clanovima foruma.
Zamolio bih za jednu listu (m3u) sa Albanskim kanallima.
Hvalla unapred.
url je ispravan,probaj sa vpnDali neko zna kakao glasi novi url od ovog servera http://s1.stealtnet.com nesto su mijenjali
Ima.Ako ima nekoj od ova
Jas i ti so barame listi,ne gi barame za da gledame ,tuku da gi prodavame ili da gi objavuvame po drugi forumi ,taka pise Pizorko22Dajte edna lista za nas obicnite smrtnici,ako nisto drugo barem samo so Arenite da moze coek raat da gleda fudbal a da ne koci
imas pmDajte edna lista za nas obicnite smrtnici,ako nisto drugo barem samo so Arenite da moze coek raat da gleda fudbal a da ne koci
Moze li i meni poslati jedna m3u lista,nije mi za prodaanje,fala odnapredimas pm
poslato pppoz na site!
ako nekoj moze Ruskite programi.Blagodarim!
vec sam poslao imas pmMoze li i meni poslati jedna m3u lista,nije mi za prodaanje,fala odnapred