Ljupco Meljata
AJFON ILI ANDROID you choose
- Член од
- 11 ноември 2007
- Мислења
- 1.726
- Поени од реакции
- 475
Рим ќе го освои Федерер затоа што Tатко му и Mајка му го правеле на тениски терен доказ дека е правен е следниов негов потег.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Според моменталните форми на играчите Надал има најголеми шанси за турниров. Федерер е во форма ама мислам дека не беше предизвикан како што треба во Мадрид и затоа го освои.Многу ми е криво за Бердих иначе. Тука би требало Федерер да изгуби. За Новак не знам што да мислам. Променлива му е формата, и ментално е помалку стабилен од лани. Ама, со него не знаеш, може лесно да се случи да го одбрани турнирот. Јас си сакам финале со Надал па подобриот нека победи. Иначе за Новак сум глеам се изјасниле и другите. И не затоа што е Србин, аман! Затоа што после Федерер е најкомплетниот и најатрактивниот тенисер. Дупло поинтелегентен и разновиден од Надал со другите не го ни споредувам..Порано го поштував Федерер ама со плачењето и некои педерски потези ме изнервира.. Се читаме за турниров..