TpH_Bo_OkO
Трноризец
Dobro vie vo enciklopedijata ste nareceni slavo-makedonci pa za toa nimalku ne se bunevte...sega nesto ve navredilo...
Е ајде де...Ама кога такво нешто ќе каже некој што нејќе да го викаат албанец, не би навлегувал понадаље...

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Dobro vie vo enciklopedijata ste nareceni slavo-makedonci pa za toa nimalku ne se bunevte...sega nesto ve navredilo...

и Тетово и Дебар и Гостивар сите се Македонски градови и такви ке си останат.Љепи, која друга држава бе, која не-Македонија, свесен си што јадеш трице? Не знам како да ви се докаже на таквите ко тебе дека и тука во Тетово живеат МАКЕДОНЦИ и како тие се чуствуваат кога некој супер паметен ќе каже дека Тетово не е во Македонија! СРАМОТА!
И во Тетово да знаеш дека не се веат само албански знамиња туку и Македонски за инает и тоа!
За тебе и за останатите кои барем малце го делат твоето мислење да знаете дека ТЕТОВО Е МАКЕДОНСКИ ГРАД!
...Jas bi ocekuval samite studenti da ja izvadat bidejki napisot e navistina dolen i nedolicen i ekstremno navredliv!
Далеку е сонцето сине.Дури има копуци ќе има пиздарии.Плоча за мртвите треба да има. А тоа славо-македонци, не ТРЕБА!
Треба да се смени, извади, корегира, што и да е, не ме засега, мора да го нема тоа Славо-Македонци. Оти ако бараме да не почитуваат, мора и да ги почитуваме нели?
Строго сум против навреди од овој тип.
На кои студенти мислиш да ја извадат таблата со натписот, албанските или македонските?Tokmu taka. Prajte sto vi e kef, ama nikako so navredi kon drugite.
Oti posle so koj obraz ke se baraat pravdini ako ne se pocituvaat drugite sobrakja!
Vidi, zaginale, za nekoi teroristi, za nekoi freedom fighters (jebiga, percepcija e vo prasanje, a nie sme seuste taze drzava), no, deka ne smee da ima slavo-maked i slicni kurlancii ne smee, nikako.
Jas bi ocekuval samite studenti da ja izvadat bidejki napisot e navistina dolen i nedolicen i ekstremno navredliv!
Е ајде де...Ама кога такво нешто ќе каже некој што нејќе да го викаат албанец, не би навлегувал понадаље...![]()

Го рече Трн ова на тема во која можеше да се прочитаат коментари како
- да се запали универзитетот
- да се испотепа се живо и диво
- имаше и термин "Албанци"
Не сме за мирисање ниедните, мамата
Тој дел од плочата треба да се тргне, не знам ни зошто го поставиле во таа форма. Ама нема да се тргне ако не го побара никој тоа. Не заборавајте дека живееме на Балканот, подрачје во кое секогаш има некој што бара инциденти. И ќе се тргне најверојатно.
А и плочата мора да ја има.

Пикасо, според тебе, треба да се тргне тоа Славо-Македонци а да си остане теророт на Македонците или нешто друго?
Плоча за мртвите треба да има. А тоа славо-македонци, не ТРЕБА!
Треба да се смени, извади, корегира, што и да е, не ме засега, мора да го нема тоа Славо-Македонци. Оти ако бараме да не почитуваат, мора и да ги почитуваме нели?
Строго сум против навреди од овој тип.
Никаква плоча не смее да има.Тие т.н. студенти кренале оружје против македонската држава.Ехх море кај одат државни пари.![]()

а од кога е плочата од некни е бе битолчанец и ти си космополит плукаш по нас дека сме биле провокатори а ова што е од кога ние Македонците сме славомакедонци
Е сега вие ние.Факт е дека примирјето се одржува вештачки да речам и е нарушено многу пати пред енциклопедијата.Но мене сепак ова со енциклопедијата ми личи како што рече некој барање алиби.Тоа ви дојде како порачано.А плочата како плоча ќе се корегира и никој не крши плочи на паднати луѓе.Или не сум во право?Да да не сум во право оти сепак некој крши.И тоа на Карпалак.И тоа неколку пати.Примирјето од 2001 вие го срушивте со енциклопедија во која го негиравте мое вечно огниште на овие простори од Господ знае кога. Коските на моите пра-прадедовци почиваат овде
И пак почнуваме со јајцето или кокошката...
Реков јас, сите сме не-луѓе.