Infected Mushroom @ Скопски Саем - 19.09.2008

• Креатор на темата Креатор на темата Cyber Knight
  • Време на започнување Време на започнување
Бада Бинг имаш гратис бокс од мене. :pos:

И не се двајца „гнасни“ евреи, као 2-јца почнале а сега се 5-рица, и моментално живеат и творат во Лос Ангелос.

Тачно и богами вреди да се посети.... ке има пичина... мислам причина :D незнам да кажам Р :D

Во Охрид ќе се продавет негде карти?

eee za toa druze aber neam... zatoa prakjaj rodnini prijateli so ti ziveat tuka u skopje da ti kupat... :D

Еве го и официјалниот флаер :wink:
im_front.jpg

im_back.jpg

На задната страна доле лево имате за цената :)

Кој не може да види, до 18ти септември = 500 ден.
На 19ти = 600
На врата уште не решиле колку да наплаќаат.

На врата 700 денари. 100% е точна информацијава.

хмм па добро немаат големи вариации во цени за разлика од скази шо од старт до врата се множи цената со 3

Ај да пишеме ривју...

Со Алек и другар му негов (овој над мене centarec) се чекавме пред билетарата на саем, и тргнавме на кај халите, мислејќи дека журката е во Metropolis Arena, но не била таму туку во Хала 2, и ни падна еден бед, но нема везе....

Влеговме... халата сеуште се пунеше, имаше доста народ, коа влеговме го начекавме Сателајт загревајќи ја публиката, не пречека со Celldweller - Frozen (Vibe Tribe Remix), и си продужи со неговиот сет со познати тракичиња до кај 1 и пол.

Публиката беше нестрплива да излезат Инфицираните Печурки на сцена, Сателајт заврши, публиката дава аплаузи, вика, се дере, незнаеш дали му аплаудираат на Сателајт или на Инфицираните Печурки што излегоа на сцена.

Печурките почнаа со Cities Of The Future и ептен се створи една атмосфера АУУУФ... Duvdev изиграваше диригент на публиката, Ерез Нец се унесе со гитарата, а тапанарот откачи. Клавијатуристот Ерез Ајзен смирено и профи си ја заврши работата.

На Becoming Insane и Vicious Delicious беше откачување, публиката со рацете горе.

Негде 5 до 3 завршија со Special place, но после по урлањето на публиката со зборовите "we want more" се вратија на бис, и за крај завршија со I Wish.

И после нив Навигатор се стаи у негов стил, full on до максимум.:vozbud:

Гратис видео:

Искрено,Навигатор повеќе ми се свиѓаше него печурките......ама немам лоши зборови за нив,одлична журка,диригентот беше добар:pos2::pos2:
Добар камбек направија со I wish и си отидоа,некако брзо ми помина времето додека беа на сцена,ваљда пошто малце време беа:pos2:

И не се двајца „гнасни“ евреи, као 2-јца почнале, а сега се 5-рица, и моментално живеат и творат во Лос Ангелос.
Јас на саем не им го видов 5тиот фраер :kesa: изглеа болен бил:jaj:

Стрварно беше преубо ама само сат и пол свиреа шое кратко али атмосверата беше преуба.
А тој 5тиот тука бесе го видов ама не свиреше

Јас на саем не им го видов 5тиот фраер :kesa: изглеа болен бил:jaj:

На 5-тиот фраер не му дадоа да свири, инаку се врткаше на стејџот горе.

П.С. Devil-king боље ишта него ништа.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom