Народе ај и ја да пишам review.
Значи као прво ваков live act досеа немало уште од дамнешни журки може со години, со гитари, со сајзери...
Тончи брачко у право си за Навигатор, го тупеше со прогресив на почеток коа се стаи да пушта, после малце се смени на појако.
Инаку влеговме во 12 и 45 така нешо беше у Колосеум, значи шо ти се вика Диџитал Денс, прв пат да нема гужви пред врата на Колосеум си доаѓаш као чоек и си влагаш као чоек.
Сателајт ја загреваше сеуште публиката, беше при крај со неговиот сет, по него Навигатор, па до 1 и пол, и ондак љеље бабе Infected Mushroom во пун састав Erez Eisen, Duvdev и Erez Netz. Одличен live act со сајзери и гитари, а Дувдев (Алек е тој ќељавиот е Дувдев

) вокалист.

Отсвиреа дел од албумот Cities of the future и дел од Vicious Delicious. 3 пати ги вративме на сцена да продужат да свират. Инаку публиката цела беше растресена, само шо имаше пуно фејкери тоа друга ствар, се начукале пред журка и ајде ќе паѓаат внатре, ќе се бутаат ебате тоа.
Али тоа дека Колосеум не е за вакви журки па и баш не е, келнери ти се бутаат тука, многу фејкери доаѓаат. Инаку ја као шо денсав учукав еден келнер шо идеше позади мене сум го учукал по глава шо после на секое проаѓање ќе доеше пред мене и ќе го видев и се тргав да не го учукам, више страв го фатило.
Во 3 и пол печурките заминаа, Дани се стаи да пушта, отркши траки од Скази. И во 4 и 10 крај на музика, и све по дома се растрча, и ја сега гасам жед со 2 кила кока кола и се разладувам.
И за крај еве ви едно клипче да виите шо се дешаваше на Becoming Insane:
[media]http://www.youtube.com/watch?v=LfYvkyYN3ns[/media]

P.S. Инаку се запознавме со F.A. во Колосеум, а го видовме и StevoMC и Kengur.