INFECTED MUSHROOM - Live | 31 maj 2007

• Креатор на темата Креатор на темата vmx
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
kpbKENGUR напиша:
земав :vozbud: сега останува уште да чекаме да дојде моменатот... кога почиња иначе? и дали знаете за сигурно кај ќе се одржи?

Па изгледа како што пишува Летното Колосеум ама останува да видиме дали ќе заврне.

Обично на Digital журките почињаат во 22 часот, но знам дека Колосеум у 12 отвара, па можно е у 12 да почне журкава. А и ја по обичај у 12 идам на журки, таман дур се пуни. :)

И ја обично накај 12 идам, а кога точно ке почнат Infected Mushroom, зошто видов дека ќе има и други ДЈ-и. Бај д веј потписот ти е голем, читај кај мене у потпис колкав треба да е. :P

Епа вака сеа, ако журката почне од 00 часот Сателајт и Навигатор увек се тука за загревање на публиката значи ќе почнат од 12 па негде до кај 2-3 часот, Инфектед ќе напраат саат и пол до 2 часа live и после нив Бушава азбука ќе не испрати дома.
А у случај журката да почне од 22 часот рачунај инфектед у 1 и пол ќе се појават на сцена. Пошо увек е така со line up. :)

Off Topic: остај ми потписот ја задоволува потребната висина, ширината не е битна. :)

NAVIGATOR напиша:
Radi cela zaebancija so vremevo, zhurkata t.e live nastapot na Infected Mushroom definitivno kje bide vo zimskiot klub Colosseum!
Konceptot ostanuva ist

line up:
Satelitte
Navigator
Infected mushroom from [01.30......
Bushava azbuka

Значи клабери вечерва у зимското Колосеум ќе биде журкава. Дури и line up-от сум го погодил у предходниот пост. :) :)

vodkamixx напиша:
Значи клабери вечерва у зимското Колосеум ќе биде журкава. Дури и line up-от сум го погодил у предходниот пост. :) :)
ФАК! сигурно дека ќе биде у зимското!??! ај, известете штом сте 100 посто сигурни -))

Еве ја како млад бог (титула) решив да се јавам кај овија старвиве, и ми викаат нема да плачат над Скопјево наше, ќе се радуваат и они. Па печурки ќе има луѓеееее.

Синдикатот се збира у стандарден термин на стандардно место.
Ја мислам дека ќе биде фино и другите што идат на журка вечер да дојдат пред Фреш у 11. И да се идентификуваат од корс. Точест ти си старо магаре, по ранецот ќе те познаеме, ЉОЉ

дечкиве се стварно добри! ГРЕВ е да не се видат во живо!!!!! :)

Сеа 100% во Колосеум во Аеродром така? Таман блиску ми е. :)

102,99% е во зимското Колосеум кај железничка. :) Така да сите таму. :) Од прва рука информација ви кажуем. :)

Jee znaci ideme i jas so drugari zaedno ke se vidime poveke luge od forumov,ajde jas idam na bilding pa da se istusiram pa na zurka.

vodkamixx напиша:
102,99% е во зимското Колосеум кај железничка. :) Така да сите таму. :) Од прва рука информација ви кажуем. :)

Епа ај фала топ, блиску ми е ќе идам накај 12. Ај убаво да си поминете, нема да се видиме зошто не се знаеме :(

F.A. имаш галерија, ѕирни не набрзинка, инаку мене гарант ќе ме познаеш, ќе бидам еден од малкуте момчиња со долга и на локни намотана коса, смотана де, како и да е... а бе мене ако ме промашиш, тогаш... трк у извидници одма да те научат да се ориентираш у простор, ЉОЉ
Башка ако ме видиш на почеток, ќе носам кафеаф клаберски adidas ранец (има мало знакче адидас, ама има големи шарки сребрени PLAY AND DREAM THE FUTURE)

Мислам дека те имам глеано во тоа галеријата, ај ако сум у добро стање ако те видам ќе те викнам или нешто, иначе имам едно прашање. Сум бил на доста журки до сега и баш глеам многу души носат ранци. Што ќе ви се ранци бе? :)

Неам ја ставено слики во галерија, имам неколку на Hi5. Клик тука !

Брачко ранец се носи у случај да ти стане жешко па да соблечеш блузон и да го стаиш у ранец. :) :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom