INFECTED MUSHROOM - Live | 31 maj 2007

• Креатор на темата Креатор на темата vmx
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
~ThE_VaMpIrE~ напиша:
абе и мене ми се идееееее...
ке ме пуштат на врата????

bi trebalo, shmizliraj se malce i kje te bide :D pa se gleame site na kupce na I.Mushroom ondak, dobra zhurka kje bide ako ne preteruvaat snobovive. Ko sho beshe toa "Abe ovoj Carl Cox crnec bil?"

Абе да ви појаснам нешо бе. Како може вакви коментари да ставате „дали ќе пуштаат под 18 години на врата”. Купуваш карта за Инфектед 10 дена унапред од 300-400 денара и идеш у Колосеум и да не те пуштат, па нема логика бе ало, мислете малце. Не е ова Бабура секоја сабота па на врата се гураш и дали ќе те пуштат или не па ондак да купиш карта на врата.
Значи сите ќе можат да влагаат на журкава, без разлика 18 годишни биле или не. :)

Журка журка....на Таламаска не бев али инфектет мора шефе знаеш од мене за тебе:)

Драги клабери од вашиот џеб одвоете 500 денари за Infected Mushroom и се гледаме идниот четврток во летниот клуб Колосеум на журка. :vozbud:

infectednapred1rx1.jpg

infectedpozadi1ci0.jpg

Вреди мислам. :helou:

ocekuvana cena. obavezno odam, vakvo nesto ne se propusta , ne doagat infected mushroom sekoja godina.

Се гледаме таму. :)

Само што земав карта, да знете колку за информација во Југотон нема, има во Чуф де Чуф ! Ај земете и вие и се гледаме таму ! :D

Клабери, ја земав карта сеа, ако ве интересира има уште едно туце карти. Се глеаме утре на журка. :)

ЕЈ! јас сега ќе одам да купам, ОД КАДЕ?! чув де чув имаат?! водка од кај зема ти!?

kpbKENGUR напиша:
ЕЈ! јас сега ќе одам да купам, ОД КАДЕ?! чув де чув имаат?! водка од кај зема ти!?

Од Чув де Чув брачко, има карти уште многу, зимај. :)

има ли некој информации дека ќе биде забавата, летното или зимното колосеум? времето нешто не баш сјајно

vodkamixx напиша:
Од Чув де Чув брачко, има карти уште многу, зимај. :)
земав :vozbud: сега останува уште да чекаме да дојде моменатот... кога почиња иначе? и дали знаете за сигурно кај ќе се одржи?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom