INFECTED MUSHROOM - Live | 31 maj 2007

• Креатор на темата Креатор на темата vmx
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
добро журче за уште еднаш во мај да се искривиме покрај ТАЛАМАСКА овие ке бидат втората сеанса =))))))))

infected mushroom не се пропуштат. ќе биде квалитетна журка.новиот албум уште не сум го чул, ама постарите како classical mushroom, converting vegeterians, se zakon . у колосеум досега немало psy trance, pa редно време и колосеум да се растранса.

Da da, se naredija zurkive! Zalicuvame na nesto dobro e @!@!@$!@#
A kolku e karta, da ne ima nekoj informacija?

CT напиша:
Da da, se naredija zurkive! Zalicuvame na nesto dobro e @!@!@$!@#
A kolku e karta, da ne ima nekoj informacija?
тешко ти е да ја прочиташ и првата страница од темава?
ај, еве јас нема да бидам мрзелив... повелај:
vodkamixx напиша:
Ги носи Digital Dance. А карта гарант 400-500 денара. Стандард цени на Диџитал. :)

WoW bra4eee, ke idam i ja!!! samo kazete koga ke iskacaat kartite da kupam na vreme!!!

PlayBoY напиша:
WoW bra4eee, ke idam i ja!!! samo kazete koga ke iskacaat kartite da kupam na vreme!!!
има време брачко, шо му ја мислиш! него набави си ти полка, за тебе и за цурата, а таму водка-ред бул, нормално! а за после едно џ за да те олабави... у парк.

aaaaaaaaaaaaaaAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
КОЈ ЌЕ ЧЕКАААААААААААААААААААААААААААААААААААААА
:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

I ja. :P Ajde, taman posle Talamasca ke mi dojde i ova Infected Mushroom.

абе и мене ми се идееееее...
ке ме пуштат на врата????

само емовци пуштаат...така да,ке те остаат...
шала на (лева) страна не знам прашај ама не вервам :)

Ќе пуштаат на врата кој било, нема да бираат дали има некој 18 години или не, пошо Digital Dance го изнајмува Colosseum за 1 вечер и така да кој ќе купи карта тој влага, на врата обезбеџењето ќе прегледува само карти и ќе става „невидлив” печат (кој се глеа само под флуороценто светло :) ).

da, pustat sve zivo i divo, samo karta da imas. a ja se nadevam deka nema nogu da ja naduvat centa na kartata.

infected480.jpg

Еве и флаерче, но не е овој вистинскиот флаер со цена на него. За некој ден ќе биде и тој па ќе го поставам овде. :)

vodkamixx напиша:
Господ здравје да ти даде!!!!! :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:
ајдеееее.. ќе исечам вените до тогаш!!! штом го добиеш официалниот флаер.. ставај ГО! јеа!! :cool::ineeddrugs:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom