Па ти не си го фатил уствари не си го ни видел One X-от во игри?Па Самсунг фанбојчиња ко тебе си признаваат за перформансите во гејминг,ама ај и ти ќе доживееш преродба
)Ц Ц Ц знаев дека некој ќе добие напад,Прво не реков дека ХТЦ-то е боље нити па Самсунгот.Сеа ќе се смириш или да ти дадам апчињата?
)Стварно нема разлика од Apple и Самсунг фанбојчиња,немаат доблест да не трипаат прекумерно.Јас си кажувам дека и двата телефона се гром,јас да имам пари и двата би ги земал.Само ете секогаш ќе се најдат чоечиња што мислат дека а спомнат кастом ромови,рутови оверклокирање и сл. и мислат дека утепале некој со речник,или па другите пијат нафта.Добро како можеш такви глупости да збориш,па јас да го оверклокирам ѕверов,ќе ти заплаче компјутерот дома,што тресеш за твикување и оверклокирање,па секој телефон да го оверклокуваш ќе стигне некој друг.Тоа што ти не се разбираш во јадра е друго.Ми звучиш ко типци коа зборат за југото како е боле од голф три,коа би му стаиле мотор од калибра.
Тегра 3 тек ќе ебава како процесор,тоа што на 60% од бенчмарк апликациите не ги мерат сите јадра на Тегра 3 е друга работа,земи го One S Snapdragon,дуалкорот,на бенчмарк вади скоро исти резултати ко One X,а две јадра е покус.Али ајде ќе го пребродиме и тоа,само твојата најголема неписменост лежи во последниот пасус,отров...Тоа што си го цитирал Џои,за пластиката,нејќев да ја ругам многу ми е ниско,пошто од поликарбонат само капачето му е,ама више коа паѓаш у несвест,дете од 3 години ќе те побие за пластиката.