Heilander Rock Club

• Креатор на темата Креатор на темата Точкест
  • Време на започнување Време на започнување

Точкест

I'm Awesome
Член од
25 јануари 2007
Мислења
7.641
Поени од реакции
458
Локација
skopYEAH
Веб-сајт
be.net
Сега читав за клубов што се наоѓа во Скопјево наше ама никако да ми дојде при глава кај се наоѓа. Некој вака поискусен да каже каде е, што е, што народ иде натаму?
Прочитав дека Бени ќе свирел утре т.е. денес таму.

Хајлендер е бившо Клубче, ако не се лажам, кое се наоѓа во подрумот на Буњаковец.

На времето пуштаа електронска музика и идеа прилично постари фацки, накај 30тина години, ама се наоѓаше и по некој залутан ко мене, младо пиле :)

За сега како е, не знам, не сум била.

Хајлендер е бившо Клубче, ако не се лажам, кое се наоѓа во подрумот на Буњаковец.

Баш така :) Дојде до некоја смена ... и сега е Хајлендер и имаат подруг концепт на програма.

Ммммм епа фала Ифке:)
Вечерва е Бени енд френдс, утре мислам Деј оф дека свират. Закон4е

Свират и Why not, еднаш баш бев и ги погодив, најзакон си поминав. Втор пат кога отидов направиле рација и о затворија наредниот месец или така нешто. Сега веќе мислам дека работи, влезот е бесплатен за разлика од Маракана, Хавана и останатите.

Ако проработило тогаш Why Not се во петок. Ама ако...

Татко на другар таму е редовен и ми кажа дека веќе отворено пак било.

Ej, Highlander e top mesto, dodeka da go zatvorat, resident bev na Beni. Deckoto strashna atmosvera prai, super e za opusteno zezanje so pivce u ruka.

Ај некој ако знае да ми каже дали вечер свират Hellstrings,така е според распоредот?:)

Ај некој ако знае да ми каже дали вечер свират Hellstrings,така е според распоредот?:)

Колку што знам Hellstrings т.е Why Not денес се во Маракана. Така да, ако си исклучиво за нив, во Маракана треба да се упатиш вечерва :helou:

Океј,тогаш знае ли некој кој ќе свири денеска?:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom