S
ne samo enter i svet kompjuteraДа се сеќавам дека едно време го носеа али броевите беа назад по неколку месеци а беше многу скапо па не ми беше ќеф да го купувам.
Иначе искрено мислам дека ЕНТЕР може вода да му носи.
Го има низ трафиките во струмица?Во радовиш го немам сретнано (или не сум разгледала добро)Bug според мене е најдобро компјутерско списание на нашите простори. Има одлични обработки на секакви теми, текстови од уредниците... нешто во стилот на колумни, рецензии и сл. Вреди за парите.
Може понекад да налетеш во некоја трафика... Види кај таа кај Хоризонт (Партизан) што е, таму го имам гледано. Инаку на нет го читам јас.Го има низ трафиките во струмица?Во радовиш го немам сретнано (или не сум разгледала добро)
Јас го купувам Клик (македонско).Ентер е срање,гледам на 50 денара го намалиле од шо им „оде добро продажбата“.
Здраво,Стара е темава али да не отварам нова за едно прашање.
Дали Bug, Vidi, Mreža хрватскиве списанија сеуште се продаваат кај нас ? Овде во Тетово освен српското Svet Kompjutera кое не е редовно немам видено друго списание за IT по трафикиве. Bug и Vidi иако поскапи сепак се едни од најдобрите од екс ју државите.
Знам дека во државава моментално интересот за печатени списанија е опаднат премногу но јас сепак сакам да читам а деновиве сакам да се потсетам на времето кога купував Ентер, Svet kompjutera и други вакви списанија.
Знам за трафиката кај Vip и Т- Mobile во Тетово jaс таму еднаш одамна пред 2-3 години купив ептен стари броеви на Vidi. Bug, Мreža. За жал таа трафика ја рушија затоа што редеа бекатонке и жардињерa безвезе. Глупо ми е да идам во Скопје заради едно списание а и немам кола не возам.Здраво,
Горенаведените хрватски ИТ магазини ги носеа во Тетово до пред 2-3 години.
Ги имаше во трафиките спроти салоните на T-Mobile и VIP (кај "Социјално").
Во Скопје, магазините можеш да ги купиш во трафиката на приземје во Skopje City Mall, и во трафиката во ГТЦ (влезот од кај плоштад).
За жал, во последниве 1-2 години знаат да доцнат дури и по еден месец.
Ако во наредниов период наидеш на место каде што може да се купат тазе броеви од магазиниве (СК или ТЕ) - пиши инфо тука.
Поздрав!