Greatest Hits @ Метрополис Арена - 05.04.2008

• Креатор на темата Креатор на темата Срцуфка
  • Време на започнување Време на започнување
Земчо, не смеам ракија, така да најверојатно, ќе продолжиме со традицијата што со Точкест ја градиме година и пол.

Ц ц ц ц ц ц ц ц ц ц ц........ аааааааа у пм... зашо тој викенд работимее.... чоек на жур да неможе да отиде... јебем ти.....

Edit: Идам на журче, тко јебе посао... :pos:

П.С. За тие шо се чудат, да на 6-ти, недела workaм.. :)

Е јебига, нит покана нит бутур, ама ќе биде! Ќе тркнеме да се пожуркаме и да се олабаиме малце и од НАТО ид од циганиве под нас и се остало.

Се гледаме таму!:wink:

ke se ide, ke bide zversko

Ќе биде добро...Ама гууужва што ќе имааа леле леле.Али ај навикнати сме веќе на гужва кога има журка за 150 ден на саем:pos:

Ммммммм едвај чекам да одаааааам, ќе биде лудо и незаборавнооооооооо

Dobro ova ke bide Retro aka Greatest Hits ili ke bide ko "RETRO ELECTRO" naj tinja deshavka?

Бачко пред година дена исто на 5-ти април беше Велигденско кафуле во Метрополис Арена. Како поминавте тогаш?
Значи така и сега. :)

Знае некој дали има уште карти и до кога ке има?

Вчера снема карти како што знам, а денес би требало да има и на врата по 200 ден

Вчера снема карти како што знам, а денес би требало да има и на врата по 200 ден
Пред 2ипол саати се врати еден другар и купил карти од Југотон...епа сега дали се потрошиле одличи ти

еј да ве прашам у колку точно почнува журката и кое време е најдобро да се отиде а да не се се најдеш у период коа ке биде full пред врата за влегување...инаку за карта ми купија од југотон 150ден...изглеа више нема...

ајд се глеаме вечер поздрав

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom