Greatest Hits @ Метрополис Арена - 05.04.2008

• Креатор на темата Креатор на темата Срцуфка
  • Време на започнување Време на започнување
може да се отиде онака да се разбие монотонија од свиркиве

ауу можее можее можеее вакво нешто ни треба разновидност малце шетање од жанр во жанр се во една ноќ, ова ке биде опасно во секој смисла а највеќе во смисла на гужва којзнае шо ке биде ке ни се ебе мамата ама ке се издржи hihi

Да да закон се ова журкиве на саем бевме кајганерија на претходната и супер си поминавме :je: ќе праиме сигурно некоја комбинација за заедничко идење :party3:

аууу да, обавезно доаѓам!!!партииии:je:

Зависи дали ќе ми биде до славење.
Зависи од исходот со името.
Озбилно.
Нема да ми биде до журки,ако се деси нешто непосакувано.

Озбилно.
Е тука си во право, ама не мислам дека ќе се деси нешто непосакувано. Ако се биде ОК и влеземе под уставното име у НАТО, ќе се ломи. Ајдеееееееееееее:vozbud: :vozbud:

Заеби политика, ја идам на КЛАБИНГ :je:
И да се видам со другарчињата од НТШ :pos: ме заборавија, сеа сам Алфи ме дружат.

Сите овие ди-џеи, освен „скапана пиперка“ се ТоБ, најверојатно ќе бидам таму цела ноќ.

Еее педерчиња... и мене ми се иде. :cry:
Овде под 21 година не пуштаат нигде за искачање. :cry:

Еее педерчиња... и мене ми се иде. :cry:
Овде под 21 година не пуштаат нигде за искачање. :cry:
Каде мислиш овде? Ваму пуштаат ајде не се колебај имаш лична к. мада не бараат на врата.

Озбилно.

Ама затоа ако бидне нешто убаво за нас има да биде пијанка една, лелееееееееееееее. Може претходно да залиеме со патриотски песни А?

А да залиеме со патриотско пиво, вино и ракија?!

Ама ракиичка без шопска иде ли????? А со шопска баш би идело нешо скаричка...а скара без помфрит и сирење не иде..........лелел лелеле .Абе најбитно е друштво. Ми се прјаде у п.м.

Тончи право време да ја пробаш неповторливата Блажовача :vozbud: кој е за пиење го чекам на ПП пред утакмица...овај журката де :pos2:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom