Greatest Hits 4 @ Metropolis Arena - 03.10.2009

• Креатор на темата Креатор на темата Satellite
  • Време на започнување Време на започнување
ne pagja clubbersguide, tuku marnet od shto se azhurni imaat pogaseno eden kup domain-i, vkluchuvajki go i urbandance.com.mk i clubbersguide.com.mk iako e plateno

zatoa sajtot mozhe da go otvorite na ovoj link

www.clubbersguide-macedonia.com

Sea primetiv :))))))))))))))))))

A da, toa so marnet e ziva belja, isto i urbandance.com.mk beshe offline nekolku dena...tie ne se normalni

Satellite ќе може ли конечно да распалиш малце Full On Trance ко што распали на Зелен Подиум & Роденденската журка? Да се порадува малце народ :smir:.

На журкиве идам стрикно ради трансот(Навигатор и Сателајт)тие ја прават уствари журката во финишот со најватрените и најтврдокорните што ќе останат:vozbud::vozbud:
ПС:Кај ви е Казар ???

Ее Дани на времето увек последен рокаше и одвалуеше... али времиња се мењаат... младина нек се радује... Цапе осечам ќе развали со нешо бескичмењачко. :pos:

На журкиве идам стрикно ради трансот(Навигатор и Сателајт)тие ја прават уствари журката во финишот со најватрените и најтврдокорните што ќе останат:vozbud::vozbud:
ПС:Кај ви е Казар ???

Да и јас за тоа одам. Инаку да не почнат ептен тежок транс како на Алекс бич во Дојран. Сетлајт сметаме на тебе :) Казар таму е бе

Да и јас за тоа одам. Инаку да не почнат ептен тежок транс како на Алекс бич во Дојран. Сетлајт сметаме на тебе :) Казар таму е бе
Ти очигледно немаш идено на претходните 3. Само за информација, мојот последен пост е молба до Satellite КОНЕЧНО да пушта малце Full On Trance на оваа журка, бидејќи до сега на претходните 3 Greatest Hits журки немало НИКАКОВ транс. Значи тие што сме запознаени со ваквите журки не очекуваме ниту навигатор, ниту сателајт да пуштаат транс, ама потајно во себе се надеваме дека барем за 10-15 минути ќе ни ја исполнат желбата.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom