Глобално затоплување - нормален период низ кој земјата поминува?

• Креатор на темата Креатор на темата P.Griffin
  • Време на започнување Време на започнување
global-warming.jpg

carbon-emitting-factory.jpg

carbon_dioxide_emissions_to_be_converted_to_fuel.jpg

Ова сето е лага! Не постои глобално затоплување. Каков ЦО2, какви глупости. Не лажат како што сакаат. Цццццццццц.........

Не е лага, ефекти има, и тоа страшни, но повеќето се од локален карактер, во непосредната околина на загадувачите....

Има влијание и глобално но во споредба со локалното тоа е занемарливо, за локалните ефекти сите сме сведоци, полни ни се болниците, имаме рапиден пораст на некои болести по критичните региони....

Дебанкирани се и хакери и конспиративци-параноици...доволно е...ЗДРАВЕЈ:vozbud:

ииии мозок еј ....
браво ..:tv:

цела фама се крена околу сето ова низ цел свет низ сите релевантни институции .. и во ЕУ парламент се дебатира ... ама на никој да не му текне да го прочита паметниотГз на форумов кој во 10тина поста се дебанкираше ... :tv:

браво :tapp:

global-warming.jpg

global-issues-warming-400a042007.jpg

abandoned-cars-618.jpg

Ова сето е лага! Не постои глобално затоплување. Каков ЦО2, какви глупости. Не лажат како што сакаат. Цццццццццц.........

дали кога овие фабрики ќе платат данок се ќе биде ОК? :tapp:
јас сум да се рушат, затворат :toe:

Напишано од Human
wol_error.gif
Оваа слика е намалена. Кликнете тука за ја видите во оригиналната големина, која изнесува 1200x798.
global-warming.jpg

global-issues-warming-400a042007.jpg

abandoned-cars-618.jpg

КОГА ИЗЛЕЗАТ МОИТЕ МАШИНИ НА ДЕЛО,ТАКВОТО ЗАГАДУВАЊЕ ЌЕ БИДЕ МИНАТО.

Има загадување но истото не предизвикува глобално затоплување. Не е дискусијата дали има загадување или не, туку дали истото предизвиква глобално затоплување.

Ние ќе се отруеме од загаден воздух, ама приоритетно е да се дат пари на Ал Гор и компанија за да го спречат “глобалното затоплување“ :tapp::tapp:

Значи не можам да ве разберам.

Има загадување но истото не предизвикува глобално затоплување. Не е дискусијата дали има загадување или не, туку дали истото предизвиква глобално затоплување.

Ние ќе се отруеме од загаден воздух, ама приоритетно е да се дат пари на Ал Гор и компанија за да го спречат “глобалното затоплување“ :tapp::tapp:

Значи не можам да ве разберам.
od nekoi clenovi ovde nekogas mislam deka ziveam vo zona sumraka

ovakvo troluvanje,ignorantnost,lobotomija,ispereni mozoci ,retardacija ne sum sretnal nikogas vo zivotot

Мир ќе ве молам... навистина ќе го казнам некого, дискутирајте ко луѓе, илјадници не читаат секој ден дај барем бидете достојни, не сте тинејџери.

od nekoi clenovi ovde nekogas mislam deka ziveam vo zona sumraka

ovakvo troluvanje,ignorantnost,lobotomija,ispereni mozoci ,retardacija ne sum sretnal nikogas vo zivotot

Мене ми е мака шо појќето не знат за шо се расправат, пиши трола нешто само контра да е, а не знај ни шо си напишал.

Прати го овај само, ми клава слики од оџаци, ко ние да го негираме загадувањето. :tapp::tapp:

Мене ми е мака шо појќето не знат за шо се расправат, пиши трола нешто само контра да е, а не знај ни шо си напишал.

Прати го овај само, ми клава слики од оџаци, ко ние да го негираме загадувањето. :tapp::tapp:

ќе плателе тие фабрики данок и помалце ќе чуреле .. немало да придонесуваат за глобално затоплување, загадување или како и да е ...
кој ум еј :tv:

Мир ќе ве молам... навистина ќе го казнам некого, дискутирајте ко луѓе, илјадници не читаат секој ден дај барем бидете достојни, не сте тинејџери.

Па земи банирај ги членојте шо незнат за шо е темата. Зема сега овде ми пиши за озонски дупки, за загадвањето на Вардар, овај овде оџаци клава. Плус после ќе испровоцира уште 10 други постој шо ќе објаснуват колку е глуп и офтопик и нормално ќе нема дискусија.

Плус то е интернето, и кадарно и некадарно пиши. Ти пишиш една работа тој ти постира нешто без врска.

poleka sega poleka znaci ovde ima luge koj tvrdat deka al gor go izmislil globalnoto zatopluvanje a ???:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

ќе плателе тие фабрики данок и помалце ќе чуреле .. немало да придонесуваат за глобално затоплување, загадување или како и да е ...
кој ум еј :tv:

Абе класика испран мозок брат.
Туку поентата ми е мене. Загадувањето од 1000 други многу поважни аспекти штети на сите нас, а овие овде се тепат оти пари не му носело на новородените зелени наичници. Па нешто воена индустрија ми спомнува :nesvest: па то луѓе умират од војни, тој осудва оти планетата ја “затоплувале“. Не можам да опишам значи колку треба да си ограничен да прифатиш вакви приказни како антрополошкото глобално затоплување.

Ako ima pravda na ovoj svet ..ako ima vistinsko novinarstvo ....ako ima vistinski sudovi
ova treba da se sluci : ( inaku knigata na Al Gore se vika Inconvenient Truth ) :) dobar photoshop :)

deesarrestd.jpg

Ako ima pravda na ovoj svet ..ako ima vistinsko novinarstvo ....ako ima vistinski sudovi dobar photoshop :)

ova treba da se sluci : ( inaku knigata na Al Gore se vika Inconvenient Truth ) :)
deesarrestd.jpg
Da da da da da i vidi sega bas tie zemji koj najveke,doprinesuvaat za globalnoto zatopluvanje, istite tie koj nesakaa da gi potpisat megunarodnite dogovori za zastita na okolinata, istite tie na koj im zavisi profitot od toa dali ima ili nema zatopluvanje tie bas otkrija deka e izmama hmmmmmmm....... ali aj nema veze. ama site tie naucnici koj sto tvrdat deka nema tvrdea i deka tutunot nee steten i deka nee dokazana povrzanosta so bolestite koj proizleguvaat od vdisuvanjeto na tutunot.aj batali i toa nekoj resil deka nema zatopluvanje bidejki toa taka mu odgovara i pokraj faktot deka temperaturite se zgolemeni i pokraj faktot deka polovite se topat i pokraj faktot deka sme noemvri i se setame po kratki rakava zatopluvanje nema nema promeni vo klimata toa Al gor go izmislil ako jadat gomna naucnicite za toa veke 25 godini ama Al gor go izmislil

А кога ќе излезат? 2132? :pos2::pos2:

Или не ти се патентирани?
Овие што се постирани на форумот се патентирани и можам во секој момент да ги реализирам ако некој го побара од менетоа,а ако ви е добар животот таков каков што е денеска и не мора да се реализираат.Ама требе да се мисли и за утре каков треба да си или да тие ,без разлика колку ти е добро во моментот ако мислиш дека ти е.Ако сме наследиле живот требе и да го отстапиме и на друг после нас,а не да направиш каша-попара и да речеш мене не мие гајле за ништо.:tapp::salut:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom