R
RAYTHEON23
Гостин
Оти бе чоек на сите теми треба да те срамам сеа, скокаше ко петел па го подви опашо ко потпосран на другата тема.
Ова не е тема за експлозите колку се штетни, да штетни се за 1000 работи шо се многу позагрижувачки, ама НЕ ПРИДОНЕСУВАТ во глобалното затоплување. Разбираш сеа ти?
Шо куро ми објаснуваш ти мене колку се штетни бомбите, јас не реков дека не се, само то нема врска со темата. Исто и глупоста шо ја трасна за атомските тестирања. Шојмат врска тие со глобално затоплување?
Немој да мислиш ти дека ако кажваш нешто шо е вистина на некоја тема, дека си во право. Треба то нешто да е поврзано со темата, ти си траскаш рандом глупости несврзани и убеден си дека си во право. Немој не се бламирај, ај шо те срамев досега, ама греота си појќе да те резилам.
gledam...hm...nervozicko si milo a

smiri egoto...fani si zenska de...
znaci ne si svanal..aj vaka jas ne podvitkav opas tuku razbiram deka nasila ubaina ne biduva pa zatoa se povlekov od tema koja namesto za banki ispadna za tretoklasni filmovi.
e sega znaci vo interes na vistinata posto gledam si svanal za eksplozivot i firestormot a ne si razbral kako nuklearkite vlijaat na ziviot svet pa postirav pogore ebago ne se nerviraj diskutiraj de:wink: