Гејминг глушец за WoW

• Креатор на темата Креатор на темата Gacho
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
20 јули 2011
Мислења
576
Поени од реакции
203
Дали има кај нас Gaming mouse специјално за вов. Што има повеќе копчиња од страна

Нага е гимик, не си прави филм дека без гледање прецизно ќе стискаш некои мали тастерчиња на глувчето.
Инаку Razor e добар бренд, но одбери поевтин поедноставен модел што анатомски ти одговара. Тоа со осетливост ваква таква онаква, е замајавање. Одамна се сите поквалитетни глувци и повеќе од доволно осетливи.

На тастатурата има доволно копчиња, само треба паметно да се бајндуваат сите способности на добро лоцирани тастери.

Не ти треба убаво глувче за вов. Скилот не се заменува со глувче. :)
Напрај си убави Key-bindings.

It's time to evolve.

E добро ајде кажи ми подобра ММО игра од ВоВ и одма би се префрлил. Ама нема...

Не е се до графиката... Никоја игра не дошла ни блиску до ВоВ во поглед на гејмплеј или пак содржински...

ВОВ умре за мене после катаклизам. ја играв од 2006 до 2008 со прекини, и после од 2009 до 2012 без престан. Тоа што го направија со пандите ... тоа е BS.
Он топик: Маусот го користев исклучиво за управување со камерата. И имав еден delux маус со 2 копчиња од страна(250 денари), и кога ќе ги бајндуваш со shift и со ctrl, добиваш 6 копчиња од страна. Доволно се. плус и скролот можеш да го искористиш. добиваш уште 3, за вкупно 9 копчиња на маус
Еден предлог од мене. Користи ги Q,E,R,F,C,T,G,V и после истите модифицирај ги со shift i ctrl.
Имаш и ctrl+space, shift+space, alt+(некоја од буквите).

E добро ајде кажи ми подобра ММО игра од ВоВ и одма би се префрлил. Ама нема...

Не е се до графиката... Никоја игра не дошла ни блиску до ВоВ во поглед на гејмплеј или пак содржински...

Така ти се чини пошто WoW беше новитет и сите се навикнавме на играта од 2004та до сега. И да ти се понуди различен концепт ти нема да го прифатиш пошто све гледаш низ WoW спектрум. Затоа и сите игри што не се WoW копија се poorly developed во споредба со WoW која има еден тон ресурсна поддршка.
Проблемот е што постојано се бара "the WoW killer" и на таа основа луѓе бараат игра и прва работа што ја праат е ја споредуваат со WoW, дали има гејмплеј ко WoW очекуваат да биде WoW али подобрена. Пример, содржински, концептуално и у гејмплеј Old Republic e исто толку иновативна како WoW на времето али повторно, ти и сите други во Old Republic ќе барате експанзија на WoW. Сум ги играл и двете така да знам што зборам.

Така ти се чини пошто WoW беше новитет и сите се навикнавме на играта од 2004та до сега. И да ти се понуди различен концепт ти нема да го прифатиш пошто све гледаш низ WoW спектрум. Затоа и сите игри што не се WoW копија се poorly developed во споредба со WoW која има еден тон ресурсна поддршка.
Проблемот е што постојано се бара "the WoW killer" и на таа основа луѓе бараат игра и прва работа што ја праат е ја споредуваат со WoW, дали има гејмплеј ко WoW очекуваат да биде WoW али подобрена. Пример, содржински, концептуално и у гејмплеј Old Republic e исто толку иновативна како WoW на времето али повторно, ти и сите други во Old Republic ќе барате експанзија на WoW. Сум ги играл и двете така да знам што зборам.

wow e dzin drugarce...samiot lore na warcraft e premoken....a posle se drugo....old republic e katastrofa od gameplay gledna tocka...ima dobar storyline ali end game nikakov...

wow e dzin drugarce...samiot lore na warcraft e premoken....a posle se drugo....old republic e katastrofa od gameplay gledna tocka...ima dobar storyline ali end game nikakov...

И SW има исто толку моќен lore. Проблемот со end-game content-от на WoW се дешава ако играш f2p.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom