Gareth Emery @ Club Colosseum - 24.04.2010

Ивица ЈМК

Forza Juve Per Sempre!!!!
Член од
28 март 2010
Мислења
1.399
Поени од реакции
270
Вистинската љубов кон денс музиката Гарет ја открил на едно патување на Ибица после кое ги остава пијаното и бас гитарата и максимално се посветува на создавање траки кои остануваат запаметени и кои се уште се барани низ клубовите ширум светот.
Минатата 2009-та година беше повеќе од успешна за Гарет Емери. Тој беше 9-ти на листата на DJ MAG TOP 100, а неговото последно издание "The sound of garuda" се уште е едно од најбараните во Британија.
Журката во Колосеум која е најавена и на неговата официјална веб страница ќе започне на полноќ, а билети во претпродажба по специјална цена од 300 денари во петок и сабота можете да набавите во Југотон, кафе Венеција, Хепи, Флуид, Бастион, Филипис.Цената на билетите на вратата на клубот ќе изнесува 400 денари.:vozbud::smir:

Член од
21 септември 2008
Мислења
4.021
Поени од реакции
2.513
Лелеле не си купив карта , зашто никој незнаеше унапред дали ке иде или не .. а сеа сите им се иде... али сеа 400 денари.. фак фак фак фак фак фак

Oblivion

Matt Akisson
Член од
12 септември 2007
Мислења
3.526
Поени од реакции
128
Лелеле не си купив карта , зашто никој незнаеше унапред дали ке иде или не .. а сеа сите им се иде... али сеа 400 денари.. фак фак фак фак фак фак
Totally вреди!

vmx

Член од
25 април 2005
Мислења
5.633
Поени од реакции
201
У предпродаја уште е 300, тркни до Југотон или некои од кафиќите земи си, на врата ќе е 400. :)

Член од
21 септември 2008
Мислења
4.021
Поени од реакции
2.513
Бев , си најдов гратис , напуштив саат време порано зашто све ме болеше веќе.. :)
иначе свака му част искина дечкото...
ме курчеа само тие што се качуваа на сцена , па нема смисла бе цел подиум се качи ебати глупаците , голема работа што ке ги видат на сцена... искомплексирани :tapp:

Член од
28 април 2007
Мислења
478
Поени од реакции
15
Најдобрa ЕБАНА журка у живот шо сум бил! Армин и Тиесто ГОМНА ДА ЈАДАТ! Гарет ЅВЕР!!!!!!!!! Буквално се искршив, а пијам антибиотици 4 дена НЕ ЗАСТАНАВ ме извади од патики, ПА НЕ Е НОРМАЛЕН! :drk:

Едит: МА ТРИ ДЕНА НЕМА ДА СПИЈАМ ОД АДРЕНАЛИН!

Едит2: Едвај се испентарив на масите да се сликам со него, аут оф фокус ама океј е се глеа. :drk:

B_O_K_I

RACING maniac
Член од
30 април 2008
Мислења
1.931
Поени од реакции
725
Незнам дали беше до пиењето дали до гането ама вредеше секој денар од тие 400 што ги дадаов едвај ме натераа бидејки ретко идам на некој dj што не го знам ама си поминав нај топ лудница беше.
Warm up от некако тапа ми беше ама после тоа беше краај :vozbud:

Член од
4 јуни 2007
Мислења
2.885
Поени од реакции
189
Најдобро ЕБАНА журка у живот шо сум бил! Армин и Тиесто ГОМНА ДА ЈАДАТ! Гарет ЅВЕР!!!!!!!!! Буквално се искршив, а пијам антибиотици 4 дена НЕ ЗАСТАНАВ ме извади од патики, ПА НЕ Е НОРМАЛЕН! :drk:

Едит: МА ТРИ ДЕНА НЕМА ДА СПИЈАМ ОД АДРЕНАЛИН!

Едит2: Едвај се испентарив на масите да се сликам со него, аут оф фокус ама океј е се глеа. :drk:
На крај кога се поздравуваше? сум те фатил ако си ти тој, снимав тогаш.

Инаку журкава беше феноменална, една од најдобрите на кои сум присуствувал. Го гледав по 2 пат месецов, ама кога ќе го видиш дома, со своја публика нема подобар филинг. Герет е закон! И како диџеј и како продуцент. Траките вечерва беа која од која подобри, растур сет, уште од првата трака почнавме да рипаме за на крај со најубавиот крај да заврши со Satellite од Oceanlab (Above & Beyond).
И како што вика Герет, штом зборел на микрофонот на крај, мора да било добро. :) И каква огромна чест ни направи што застана да се поздрави со секој и муабет да си направи. ЛЕГЕНДА!

https://twitter.com/garethemery

Macedonia....... wow. Fucking amazing. When I end up getting on the mic at the end, you know it's been good! http://tweetphoto.com/19819409

Oblivion

Matt Akisson
Член од
12 септември 2007
Мислења
3.526
Поени од реакции
128
На крај кога се поздравуваше? сум те фатил ако си ти тој, снимав тогаш.

Инаку журкава беше феноменална, една од најдобрите на кои сум присуствувал. Го гледав по 2 пат месецов, ама кога ќе го видиш дома, со своја публика нема подобар филинг. Герет е закон! И како диџеј и како продуцент. Траките вечерва беа која од која подобри, растур сет, уште од првата трака почнавме да рипаме за на крај со најубавиот крај да заврши со Satellite од Oceanlab (Above & Beyond).
И како што вика Герет, штом зборел на микрофонот на крај, мора да било добро. :) И каква огромна чест ни направи што застана да се поздрави со секој и муабет да си направи. ЛЕГЕНДА!

https://twitter.com/garethemery

Macedonia....... wow. Fucking amazing. When I end up getting on the mic at the end, you know it's been good! http://tweetphoto.com/19819409
Емоцииииииииии.... Солзи.......... Еуфорија........ Незнам, незнам како да опишам.... Единствено што недостасуваше од вечерта е девојката која за жал мора да уче, уче, уче.........

Моменти на вечерта, More Than Anything, Lonely Girl, On A Good Day, Nothing But You, Satellite!

Герет, ај лав ју!

AleksandarT

Reckless
Член од
16 ноември 2005
Мислења
180
Поени од реакции
9
браво за Герет !!!! направи лудница типот свака му част :)
се надевам дека пак ке дојде :P

Член од
21 септември 2008
Мислења
4.021
Поени од реакции
2.513
ахах таа сликата на твитер е од неговиот мобилен , го извади да слика :))
а и многу добро понашање има на сцена , игра рипа скока... :) тоа дополнително ја дига атмосферата.. стварно бравооо :zver:

Член од
28 април 2007
Мислења
478
Поени од реакции
15
ахах таа сликата на твитер е од неговиот мобилен , го извади да слика :))
а и многу добро понашање има на сцена , игра рипа скока... :) тоа дополнително ја дига атмосферата.. стварно бравооо :zver:
Ееее да тоа беше ептен јако што он се изнажурка на сцена, а со тоа и нас ни ја крена атмосферата. Абе ЕПТЕН беше добро.

vmx

Член од
25 април 2005
Мислења
5.633
Поени од реакции
201
Свака част на момакот, партали сет, трака која од која побоља.
Атмосфера лудило, а и момакот се мрдна скокајќи зад миксета.

Лом траки испушти меѓу кои: On A Metropolis Day, Sapphire, Exposure, Lethal Stadium Four, Renegade, Nothing But You, Lonely Girl, We are One, This is Silence... и крајот Satellite.

Се на се топои жур, го очекуеме пак момаков, нема кај да бега, доаѓа пак.

P.S. И траката шо ме искина.... некој име презиме да не и знае? И на WMC ја рокаше, ломои....

Kajgana Shop

На врв Bottom