Гледам дека ваква тема нема, па ме интересира дали има некој што собира funko pop фигури?
Пуштете да видиме некоја од колекцијата
Конкретно оваа тема би била за Funko pop фигури, би сакал да размениме мислења. Дали некој купува преку ebay, до Солун иде во efantasy (бидејќи нема модели тука што има таму) или некои застарени фигури од 2018та. Ја на пример собирам од 2022 при крај, имам 18 собрано (тоа што го сакам) и се само од аниме.
Да бе миљон евра се.Верувам дека на Temu нема да се оригинали, за неоригинали од алиекспресс би нарачувал. Фората е што има фигурки што се универзални низ цел свет и има фигурки од типот на "GameStop Exclusive" и се продаваат само во GameStop... Што страшно се разочарав и ако сакаш да купиш некоја се изгор од типот на 50евра до 1000евра. А некоја 1000ка ако фрлиш не е страшно ако си во можност, секако, не викам дека не се глупост, сепак поблиску сум до 30 него до 20 години. Ама ме интересираше дали во Мк некој има што константно си собира фигурки од мерак. Познавам еден Мк инстаграмџија профил што собира - https://www.instagram.com/collector.nomad
И голем поздрав до него.
Да бе миљон евра се.
You searched for GameStop - Goblin Games
goblingames.mk
Ете ти CHASE GameStop по 30 евра. Пази, CHASE верзии, не обични.
Еве на Temu мали привезочиња, има и во коментари слики и видеаВерувам дека на Temu нема да се оригинали, за неоригинали од алиекспресс би нарачувал. Фората е што има фигурки што се универзални низ цел свет и има фигурки од типот на "GameStop Exclusive" и се продаваат само во GameStop... Што страшно се разочарав и ако сакаш да купиш некоја се изгор од типот на 50евра до 1000евра. А некоја 1000ка ако фрлиш не е страшно ако си во можност, секако, не викам дека не се глупост, сепак поблиску сум до 30 него до 20 години. Ама ме интересираше дали во Мк некој има што константно си собира фигурки од мерак. Познавам еден Мк инстаграмџија профил што собира - https://www.instagram.com/collector.nomad
И голем поздрав до него.
Ја ги имам гледано на алиекспрес, немам никогаш нарачано ама ако некогаш би нарачувал би било привезоче бидејќи нема да е 500 денари а ќе се испокрши на клуч кога ќе го носам. На алиекспрес има повеќе избор. За колку време од прилика од Temu стигаат работите ? (Немам нарачано а веќе иам во кошничка едно 20 работи )Еве на Temu мали привезочиња, има и во коментари слики и видеа
https://share.temu.com/HxvzzreZAkA
По тоа што гледам не се лош квалитет.
Сепак нема голем избор.
Ни јас немам нарачано за да ти пишам. За некој работи малку сум скеотичен за да се нарачаат од вакви сајтови. За ситници може и добро е па и да е лошо нема да ти е криво што си дал пари.Ја ги имам гледано на алиекспрес, немам никогаш нарачано ама ако некогаш би нарачувал би било привезоче бидејќи нема да е 500 денари а ќе се испокрши на клуч кога ќе го носам. На алиекспрес има повеќе избор. За колку време од прилика од Temu стигаат работите ? (Немам нарачано а веќе иам во кошничка едно 20 работи )
Задни што ги зедов беа keychains The Mandalorian и Roronoa Zoro прошли месец !!! Инаку имам 20тина, почнав со dota 2, па преминав на star wars, mandalorian на крај завршив со one piece !!! Ги чувам во кутиите, освен една која ми стои отворена над компјутерот (357 - spirit breaker)New addition to the squad
Прегледај го приврзокот 278503
Отворени се боље, сепак се фигурки да ги отвориш, да ги пипнеш, да видиш како што е направена, али ете човек што собира, најс, ја одамна се неам почастено, веќе 2 3 месеци можеби, други работи се частам хахаха ама последна што беше Tengen Uzui #1533 од Demon Slayer. Ако си ја гледал, ги чекам уште 2 хашири да се појават во Мк/Европа за да ги комплетирам сите хашири и карактери.Еххеее уште далечната 2020 година :
Задни што ги зедов беа keychains The Mandalorian и Roronoa Zoro прошли месец !!! Инаку имам 20тина, почнав со dota 2, па преминав на star wars, mandalorian на крај завршив со one piece !!! Ги чувам во кутиите, освен една која ми стои отворена над компјутерот (357 - spirit breaker)