Фудбалски вести

• Креатор на темата Креатор на темата Ilumious
  • Време на започнување Време на започнување
Мене не ме бендисува. Вака слободно може да очекуваме крајно затворени игри при гостувањата.
Плус голот на гости ептен помага при неизвеноста на некои натпревари.
Ова е исто како пак да го вратат правилото на Златен гол. На хартија можеби некои сметаат дека е супер и ќе донесе отворен фудбал ама во реалност ќе биде тапа.

Негативна страна е тоа што тимовите ќе играат позатворен фудбал во гости, но концепциски многу пофер би било. Едноставно не е фер некој гол да се смета за два.

Негативна страна е тоа што тимовите ќе играат позатворен фудбал во гости, но концепциски многу пофер би било. Едноставно не е фер некој гол да се смета за два.
Зошто не е фер, си се потрудил, си нападнал на гостовање, си дал гол. Секако дека повеќе треба да се вреднува од тој на домашен терен.

Гол си е гол, без разлика дали е даден на гости или дома :D
Може е потешко да дадеш на гости, ама има реванш, па и на другата екипа после ќе и биде потешко да даде на гости.
Ја сум за да се укине ова правило. Вака многу повеќе ќе зачестат пенал-рулетите во нокаут-фаза од ЛШ.

Нејмар и Зунига сношти на пријателски натпревар.
Bwz-6S0CAAA0aEo.jpg

Ме интересира што бидна со новиот американски клуб, New York City FC?
Пошо, како шо знам, сите играчи ги пратија на позајмици.

Покасно почнува сезоната таму, затоа ги пратија на позајмици.

Почнуваат со играње во МЛС од наредната сезона 15/16. Досега имаат 6 играчи. (5 на сликата + купија уште еден).

Btz_-1xIgAAOm_L.jpg

Платини ја повикува ФИФА да го банираат Рибери од натпревари за Баерн Минхен поради пензионирањето од репрезентацијата.

"I have zero understanding of this," Platini told Bild. "It is not the decision of the players whether they come to the national team. This is the decision of the coach.

He continued: "Franck cannot decide himself whether he plays for France. If (coach) Didier Deschamps picks him, he must come.

"I don't understand him anyway. He is French, the European Championship in 2016 will take place in France."

Каков кретен еј, како е овој уште на чело бе? :tapp: :tapp: :tapp:

Пак ќе се повторам, банкет ќе праам кога Платини и Блатер ќе ги снема од фудбалов да им ебам мајката корумпирана.

Пак ќе се повторам, банкет ќе праам кога Платини и Блатер ќе ги снема од фудбалов да им ебам мајката корумпирана.
Демек другите поарни ќе се. Може на почеток само, после и они ќе гледат да го полнат џебот од секаде. :)

кој и да е истото ќе е. Овие се само пиони.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom