Толстој
екс Бомбастичен
Objavija dosta italijanski sajtovi deka benzema e dogovoren.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Како на пример?Objavija dosta italijanski sajtovi deka benzema e dogovoren.
Неам прочитано ама не ни барав нешто по нет, само така сакав да кажам збор два. Ако си го исполни потенцијалот, ќе има според мене потпис во некој појак клуб од ПЛ.@Peja989 За Ворд прочитав дека имате 20% процент од неговата наредна продажба.
Така му се погоди, има некој далавери во тој трансфер. Го купуваме 40 и другата година назад за 50....И лани серевте за Паулињо па ви изигра сезона снова.
Друга му е целта на ПеџаТака му се погоди, има некој далавери во тој трансфер. Го купуваме 40 и другата година назад за 50....
Апсолутно небитно со темава е за колку го продадовте сезонава и дали има нешто мутно. Реално, се утепавте од пекање, па у Октомври месец ви затна уста и ќутите до ден денес, никој не го спомнува у негативна конотација. Дали вреди Вилијан толку, не знам, веќе не знам што да мислам за цениве и за пазарот али дека е просек играч и дека не се давале толку пари пошто имал 30 години, не се слагам. Уште помалку можам да се сложам дека управата на Барса праи најлоши трансфери. Не треба јас да ти кажувам какви се' не играчи имате изнакупено последниве десет години, играчишта уствариТака му се погоди, има некој далавери во тој трансфер. Го купуваме 40 и другата година назад за 50....
И тоа правиме муабет за Вилиан, а не за Паулињонод кинеска лига. Кога игравме против Челзи сите очекувавме Азар да ни прави проблеми, кога испадна Вилиан да растура. Знам дека не е константен и се друго, ама ќе биде од корист повеќе од Гомезовци и компанија сигурно. И како ги прават играчиве кога ќе дојд 30 години, толку е, пензија, старец, а кај повеќето играчи тоа се најдобрите години за фудбал.И лани серевте за Паулињо па ви изигра сезона снова.
И тоа имам приметено не само тука, туку и странци го прават тоа, а се приближи накај 30, готово, бастун дај му. Што сакаш уствари кога пролетоска Гризман го направија ветеран со 26 години.И тоа правиме муабет за Вилиан, а не за Паулињонод кинеска лига. Кога игравме против Челзи сите очекувавме Азар да ни прави проблеми, кога испадна Вилиан да растура. Знам дека не е константен и се друго, ама ќе биде од корист повеќе од Гомезовци и компанија сигурно. И како ги прават играчиве кога ќе дојд 30 години, толку е, пензија, старец, а кај повеќето играчи тоа се најдобрите години за фудбал.