Фудбалери Кајганџии! Season 12/13 [Пријавување: Играме 8х8 на поголем терен!]

• Креатор на темата Креатор на темата Cyber Knight
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Терминот нема да го откажеме т.е ако сакате вие откажете го јас ќе го земам.
за 6 души ќе можам да најдам секоја недела 100%

Ама утакмицава денес беше тиња, една од најлошите што некогаш сме ги играле заедно со таа у форца кога тогашните плави немаа пола екипа.

Утакмицата не беше лоша ама толку малку голови не памтам да имало а мене со пола луѓе од страна веќе не ми е ќеиф да играм.

Со кајганџии би играл во секое време ама се знаеме кои сме и колку можеме. Вака со нови и неуиграни е најчесто утка.

Мене ме немаше зашто имав утакмица...кога и да имам во недела,не можам да дојдам(не сум робот:D).
Другите не знам што е работата стварно..

Ќе се собираме ???
1. ЅОНЕ

1. SOHE
2. Juventus_M
3. Топче

Топче, сега за сега најпаметно ќе биде да си направиме една екипа од Кајгана, па да бараме противници, ко што викаше ти. Па ако евентуално се собереме 12 луѓе од Кајгана, тогаш ќе му ја мислиме за понатака. Секако, ова мое мислење важи само за во балон/сала.

Топче, сега за сега најпаметно ќе биде да си направиме една екипа од Кајгана, па да бараме противници, ко што викаше ти. Па ако евентуално се собереме 12 луѓе од Кајгана, тогаш ќе му ја мислиме за понатака. Секако, ова мое мислење важи само за во балон/сала.

Па се знаеше ова до негде ќе почнат да фалат да играчи... Кајзер престана да моли по пп и еве го резулатот и малу нефер е стварно.Сите чекаат на готово,да не сакаат да влезат на темава да прочитаат и да се пишат.Затоа и мерак за фудбал и све пропадна.Сега ќе почнеме да играме ради терминот да не го изгубиме :)

1. SOHE
2. Juventus_M
3. Топче
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11.
12.
Освен ако не играме еден ипол на еден ипол ... има .

Шо се секираш, ќе играме викторија Јувентус ќе брани ја и ти 1 на 1 јако ќе биде :D

Tolku propadna fudbalov za vo nedela ete nikoj ne se prijavuva (n) A so ova ke otide i terminot!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom