Фото натпревар #390-Море, плажа, женски фини, со танга или бикини- ГЛАСАЊЕ!

• Креатор на темата Креатор на темата bijons
  • Време на започнување Време на започнување

бијонс ја заборави анкетата, јас ја отворив

• Вкупно гласачи
    15
  • Гласањето е завршено на .
@bijons ја заборави анкетата, јас ја отворив.

Пошто гласаме за фотографија, мојот глас оди за @Invisible Force и @коцка . Да се гласаше за газе, или да не беше зашмрљан ликот, дефинитивно @Imperatorot победуваше. :love:

...се изнамачив за анкетата зошто има измени за разлика од порано на една тема има десно горе две опциии дискусија каде се постираат сликите и опција гласање каде се прави анкетата, дури да го најдам штосот изгубив време ...инаку имав интетесни наслови...зашто не излезе појма немам, инаку не заборавив... гласав за скриената позади карпи женска на ѓоко и за бутките на женската читателка на ацид :)

@gjoko-mkd со коцка исти бодови, ама ти си поставил фотка пред @коцка, со тоа ти имаш предност иако е модератор :D

...затоа добро размисли што тема ќе поставиш, аман само немој папагали :ROFLMAO:

@gjoko-mkd со коцка исти бодови, ама ти си поставил фотка пред @коцка, со тоа ти имаш предност иако е модератор :D

...затоа добро размисли што тема ќе поставиш, аман само немој папагали :ROFLMAO:
Нема спсолутно никаква врска што сум модератор :) јас и претходно отворив тема така да ѓоко, гоу фор ит!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom