Формула 1 - сезона 2025

За кои (мин.1, макс. 3) возачи ќе навивате во 2025?

• Вкупно гласачи
    76
  • Гласањето е завршено на .
Не е мој Мах, не сум за никого гледам од кејф, последните трки Ландо е далеку пред Оскар и заслужено ќе биде шампион.
Лик ко тебе кој го деградира моментално најдобриот возач во Ф1 и после ваква извозена трка треба да добие доживотно бан не само од овој форум туку од било каде.
Даа нека си ја земе титулата за трето место и нека се помири со фактот дека Ландо е најдобар моментално, впрочем го престигна на стазата. Реално по оваков циркус што се издешава со нов мотор не е нешто, само на ф1 лаици им е вау Макс, ако се знае дека ферарињата беа аут рано во трката а и тоа дека Мекларен, па Ред Бул па три празни места па сите останати е моменталната ситуација според брзина, затоа немој да вреѓаш туку научи да почитуваш, не мене успехот на Ландо.
Автоматски споено мислење:

не знам што ве чуди, Интерлагос е таква патека. И Хамилтон со нов мотор од 20то место го тепаше Макс. Фактички он тогаш го надмаши овој подвиг на Макс сега.
Тоа се обидувам на овој пацов Редондо да му објаснам, уште памтам Шумахер у минатото со Алонсо мислам имаше овакво нешто од триста глупости се качи високо ама тогаш Бразил беше последна трка, и ова шекнатото ми збори, просто Макс е доволно искусен да го знае тоа дека Интерлагос е таква стаза каде ако имаш добар болид и возиш добро високо место не ти бега

Даа нека си ја земе титулата за трето место и нека се помири со фактот дека Ландо е најдобар моментално, впрочем го престигна на стазата. Реално по оваков циркус што се издешава со нов мотор не е нешто, само на ф1 лаици им е вау Макс, ако се знае дека ферарињата беа аут рано во трката а и тоа дека Мекларен, па Ред Бул па три празни места па сите останати е моменталната ситуација според брзина, затоа немој да вреѓаш туку научи да почитуваш, не мене успехот на Ландо.

Тоа се обидувам на овој пацов Редондо да му објаснам, уште памтам Шумахер у минатото со Алонсо мислам имаше овакво нешто од триста глупости се качи високо ама тогаш Бразил беше последна трка, и ова шекнатото ми збори, просто Макс е доволно искусен да го знае тоа дека Интерлагос е таква стаза каде ако имаш добар болид и возиш добро високо место не ти бегат
Чекај ние сите за тебе сме тука лаици? :pos:Ти сезоната 2021 си ја гледал само на ТВ бе друже дај олабави се малку. Уште 83 поени до крај се може да биде, а тоа што Макс има нов мотор многу значи за до крај бидејќи не е истрошен (клиповите, стублините, турбото, MGU) и ќе може да ризикува повеќе. На Макс му треба да биде добар во Лас Вегас и Катар и на последната што сака нека биде па ќе те прашам тогаш што мислиш за Макс.

Тоа се обидувам на овој пацов Редондо да му објаснам, уште памтам Шумахер у минатото со Алонсо мислам имаше овакво нешто од триста глупости се качи високо ама тогаш Бразил беше последна трка, и ова шекнатото ми збори, просто Макс е доволно искусен да го знае тоа дека Интерлагос е таква стаза каде ако имаш добар болид и возиш добро високо место не ти бега
Дечко едино нешто за кое може да му се даде признание на Ландо е дека покрај реално полошиот прв дел од сезоната (споредено со Оскар), у втор дел си се врати дечкото и го победи директниот конкурент. Другите биле побрзи ова она сериозен си? Звучиш бетер од фан на арсенал после поразот од Вила
Со Мекларенот мене да ме пуштат ќе освојам а не па професионален возач (задњи пут Colin McRae 2 сум играл на симулатор)

Ако бараш возачи кој што направиле подвиг денес го имаш Берман со тротинет се трка, го имаш Лосон гуми од Хунгароринг немаше сменето
Ти требало на ландо да му се клањаат

Живееш у реалноста како пола фан клуб на јунајтед уште десно крило и тимот на хартија најбоље у свет

Чекај ние сите за тебе сме тука лаици? :pos:Ти сезоната 2021 си ја гледал само на ТВ бе друже дај олабави се малку. Уште 83 поени до крај се може да биде, а тоа што Макс има нов мотор многу значи за до крај бидејќи не е истрошен (клиповите, стублините, турбото, MGU) и ќе може да ризикува повеќе. На Макс му треба да биде добар во Лас Вегас и Катар и на последната што сака нека биде па ќе те прашам тогаш што мислиш за Макс.
Да затоа што зборите хипотетички, а не фактички, Макс е топ возач, ама нема шанси, ај ќе видам баш, ама ако биде Ландо, што правиме тогаш, може и не сте лаици, ама фанатизмот кон Макс не ви дозволува да почитувате друг, ама тоа е ваш проблем не мој. Се одјавувам кисче.

Attachments

• 20251109_203209.jpg
    20251109_203209.jpg
    98,1 KB · Прегледи: 10
Пошто мекларен ќе дојде со спуштени гаќи па се од Макс демек ќе зависи.
се има ново точно ама разликата од Макс е преголема.

Дечко едино нешто за кое може да му се даде признание на Ландо е дека покрај реално полошиот прв дел од сезоната (споредено со Оскар), у втор дел си се врати дечкото и го победи директниот конкурент. Другите биле побрзи ова она сериозен си? Звучиш бетер од фан на арсенал после поразот од Вила
Со Мекларенот мене да ме пуштат ќе освојам а не па професионален возач (задњи пут Colin McRae 2 сум играл на симулатор)

Ако бараш возачи кој што направиле подвиг денес го имаш Берман со тротинет се трка, го имаш Лосон гуми од Хунгароринг немаше сменето
Ти требало на ландо да му се клањаат

Живееш у реалноста како пола фан клуб на јунајтед уште десно крило и тимот на хартија најбоље у свет
Шо кажа бе братче? Како така помеша баби и жаби? Ја ова можам да го сфатам како собирање на лајкови од навивачи на Макс ама па не ти требат, ја ќе собирам хехенца ама пред фактите и боговите молчат.
П. С. Не ми се пишува веќе ама и Ландо е за Манчестер Јунајтед хаха ајде кисче.

Шо кажа бе братче? Како така помеша баби и жаби? Ја ова можам да го сфатам како собирање на лајкови од навивачи на Макс ама па не ти требат, ја ќе собирам хехенца ама пред фактите и боговите молчат.
П. С. Не ми се пишува веќе ама и Ландо е за Манчестер Јунајтед хаха ајде кисче.
А ти бог ли си што уште не замолча пред 3 сезони рече ќе си се одлогирал
Точно ландо е фан на јунајтед и вика уште десна гума му фали за да е конкурентен

Точно ландо е фан на јунајтед и вика уште десна гума му фали за да е конкурентен
Хаха за денеска само бе хахаха, ај ме изнасмеа, исто као вие што викате Макс да бил во болидот на Мекларен хахаха

Под најдобар возач не се подразбира само оваа сезона торко искомплексиран.
Со оглед на тоа дека у иднина пак ќе гази, уште долго ќе ти пука душата од него.

Брат изгледа овај го тепа мачорот на Ландо друго нешто не гледам :pos:. Не разбира дека сезоната не е готова, а и да е Ландо шампион тој ќе остане на максимално 2 титули оти не е шампионски материјал.

Па добро е од време на време вакви пациенти за да се размрда темата
Разликата е голема ама не и ако се забие некој во тебе и ти поеба трка кај ке останеш без бодови
Како и да е денес имаше се и сешто и фалеше уште дожд на крај

Брат изгледа овај го тепа мачорот на Ландо друго нешто не гледам :pos:. Не разбира дека сезоната не е готова, а и да е Ландо шампион тој ќе остане на максимално 2 титули оти не е шампионски материјал.
Ако го правите вие тоа на Макс не значи дека и ја треба

Па добро е од време на време вакви пациенти за да се размрда темата
Разликата е голема ама не и ако се забие некој во тебе и ти поеба трка кај ке останеш без бодови
Како и да е денес имаше се и сешто и фалеше уште дожд на крај
Еј ме разочара сега, и ти како Јунајтед фан против мене

Ако го правите вие тоа на Макс не значи дека и ја треба

Еј ме разочара сега, и ти како Јунајтед фан против мене
А како ти заклучи дека си пациентот во случајов?

И Хамилтон со нов мотор од 20то место го тепаше Макс. Фактички он тогаш го надмаши овој подвиг на Макс сега.
Кога тоа бе? Макс сега од бокс старташе.

1762731716550.png

Da se nasalime malce na smetka na komradot edgar i negovite rage bejtovi na temava.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom