Даа нека си ја земе титулата за трето место и нека се помири со фактот дека Ландо е најдобар моментално, впрочем го престигна на стазата. Реално по оваков циркус што се издешава со нов мотор не е нешто, само на ф1 лаици им е вау Макс, ако се знае дека ферарињата беа аут рано во трката а и тоа дека Мекларен, па Ред Бул па три празни места па сите останати е моменталната ситуација според брзина, затоа немој да вреѓаш туку научи да почитуваш, не мене успехот на Ландо.Не е мој Мах, не сум за никого гледам од кејф, последните трки Ландо е далеку пред Оскар и заслужено ќе биде шампион.
Лик ко тебе кој го деградира моментално најдобриот возач во Ф1 и после ваква извозена трка треба да добие доживотно бан не само од овој форум туку од било каде.
Автоматски споено мислење:
Тоа се обидувам на овој пацов Редондо да му објаснам, уште памтам Шумахер у минатото со Алонсо мислам имаше овакво нешто од триста глупости се качи високо ама тогаш Бразил беше последна трка, и ова шекнатото ми збори, просто Макс е доволно искусен да го знае тоа дека Интерлагос е таква стаза каде ако имаш добар болид и возиш добро високо место не ти бегане знам што ве чуди, Интерлагос е таква патека. И Хамилтон со нов мотор од 20то место го тепаше Макс. Фактички он тогаш го надмаши овој подвиг на Макс сега.
Ти сезоната 2021 си ја гледал само на ТВ бе друже дај олабави се малку. Уште 83 поени до крај се може да биде, а тоа што Макс има нов мотор многу значи за до крај бидејќи не е истрошен (клиповите, стублините, турбото, MGU) и ќе може да ризикува повеќе. На Макс му треба да биде добар во Лас Вегас и Катар и на последната што сака нека биде па ќе те прашам тогаш што мислиш за Макс.