Football Manager 2014

• Креатор на темата Креатор на темата jovanovski
  • Време на започнување Време на започнување
Ја симнав оваа Cracked.Multiplayer. Ја отпакував и еве немам проблем. Треба нешто кракови да се инсталираат и такви срања ? Инаку без да користам Стим ја играм.

Зашто коа ќе ги стаам логоата во фолдер graphics во My documenst кај што ми е сејфувана игарата.. Т,е како и на минатите верзии, Во играта не ми ги покажува?

Ја наместив од Земунда да ја симнувам.
Утре почнувам авантура со Евертон па ќе видиме овој пат се надевам на успех во првите 2 сезони. (пласман во лш :icon_mrgr:).

Јас ја имам фм 14 од кај бугариве и го ставам сега крак фиксот. Кажете дали работи така или мора таа верзија на некој од србиве што им работи? (од удрипогазотторентс)

Јас ја спуштив од бугариве али неможам ни една уткамица да изиграм ми се замрзнува сликата и нели линии дава не знам дали е до играв или до PC то ајде помош како да го средам ова

мене на 19 фебруари еве 2 пати по ред ми краша :S nvm крак fix не сум го ставил :)

Има ли на некој што не му крашува а да поминал фебруари или да не замрзнува симанта мие е од бугариве значи направив се као што треба ја отпакував инсталирав го спуштив апдејтот го ставив и плус го спусштив само кракот и тој го ставив се уклучува ама на прва утакмица ми замрзнува се кочи пц то исклучен е антивирусот користам windows 7

2 сезони го пратив на одмор си истера до крај со менаџер на активен клуб .

ова апдејтов, тоа што е внатре во папката update го копирам каде што е инсталирана играта ?
И друго што сакав да прашам, кога ја отпакуеш играва со winrar, ви даваше ерорче едно на старт ?

ова апдејтов, тоа што е внатре во папката update го копирам каде што е инсталирана играта ?
И друго што сакав да прашам, кога ја отпакуеш играва со winrar, ви даваше ерорче едно на старт ?
Инсталирај си го преку апликацијата што му правиш унрар ?

абе ова part 1 имало, сеа приметив, па 2 пати го симињам два пати само вториов дел го иам, а и коа ќе се симне торентот некој ерор даваше, незнам што е работата.

Ja преку апликација го инсталирав и му ставив апдејт и плус посебен крак по што така обајснувааат бугарите и три торенти се али пак ми ја мрзне сликата до што е работа целпц се кочи

абе ова part 1 имало, сеа приметив, па 2 пати го симињам два пати само вториов дел го иам, а и коа ќе се симне торентот некој ерор даваше, незнам што е работата.

Изгаси антивирус и спушти ја одново, го чита ко вирус првиот дел и го блокира.

• Ми се допаѓа
Reactions: Syn
Добра е играва, многу подобра од 2013

Ja симна од некаде или ја имаш купено зш кај мене ја замрзнува сликата на сред утакмица и го укочува пцто ја имам спуштено од zamunda

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom