Football Manager 2013

• Креатор на темата Креатор на темата SanIker
  • Време на започнување Време на започнување
Пред недела или две ја завршив 2.5 сезона со Лидс Јунајтед :D Дојдов 2013 во Април некаде и за 2 сезони направив револуција :) Со цел да се вратам во Премиер лигата не штедев ниту денар посебно за плати за играчи со што го натерав претседателот да го продаде клубот во сезоната 2014/2015.
Еве што се се случуваше досега:
Leeds United_ Interaction Backroom Advice.png
Vasko Jovanovski_ News Inbox-2.png
Vasko Jovanovski_ News Inbox.png
Табелата на крајот од сезоната:
npower Championship_ Overview Stages.png
На 5-6 меча до крајот не знаев ни дали ќе бидам во топ 3 но благодарение на киксовите на Ридинг и Саутемптон успеав да бидам прв. Последното коло Ридинг ми бегаше со 2 бода но погодете против кого требаше да игра:vozbud::vozbud::vozbud:
Leeds United_ Matches Schedule.png
Постигнав 1 гол од корнер и потоа ги извадив офанзивните крила и ставив дефанзивни и извадив напаѓач ставив среден ред. Цело време играв на контрол и немаа никаква шанса да изедначат :)
Еве ги трансферите досега:
Leeds_ Transfers History-2.png
Leeds_ Transfers History.png
Имам и неколку доста талентирани млади играчи ама да не преоптеретувам сега со слики :)
За во премиер лигава имам донесено 2-3 нови играчи но има уште доста од трансфер рокот па се надевам да донесам барем уште 2-3. Засега голман ми е Курчи но следнава сезона имам намера да го испробам Матиа Перин. Коментари?

Барам нешто играчи по екипиве, одам во ЦСКА Софија, гледам Бугар, Мишел Платини.

Абе ај :pos:

иначе зашто спомнувате стим и некој тип што инсталира ? Можам обично преку торент да ја симнам менаџеров ?

само изгледа деновиве слоба е зафатен нешто, ама и не има премногу што бараме да ни излезе во пресрет со играта :P

Почнав со Интер, пријателските добро поминаа и сега почнува Серија А. Се пласирав во ЛЕ, но имам и многу повреди, а немам пари за трансфери (Морати скржав) и сега морам да се снајдам некако. Предлог некој за млад, добар, а ефтин дефанзивец? И некој што изиграл неколку сезони да каже како се развива Капуано од Пескара? Фала

Почнав со Интер, пријателските добро поминаа и сега почнува Серија А. Се пласирав во ЛЕ, но имам и многу повреди, а немам пари за трансфери (Морати скржав) и сега морам да се снајдам некако. Предлог некој за млад, добар, а ефтин дефанзивец? И некој што изиграл неколку сезони да каже како се развива Капуано од Пескара? Фала
Иди на фрее агенти листата и потпиши со некој привремено, не троши пари ако толку ти е тенко.

• Ми се допаѓа
Reactions: Me2
Многу добро се развива ;)Marco Capuano_ Overview Attributes.jpg

• Ми се допаѓа
Reactions: Me2
А Ален Халиловиќ?
Уште е во Динамо.Alen Halilovic_ Overview Attributes.jpg
--- надополнето: 9 мај 2013 во 23:38 ---
Пробај да го купиш Caprari, на позајмица ти е од Рома... сега пред 2 кола им даде гол на Рома :) Gianluca Caprari_ Overview Attributes.jpg
--- надополнето: 9 мај 2013 во 23:43 ---
Пред недела или две ја завршив 2.5 сезона со Лидс Јунајтед :D Дојдов 2013 во Април некаде и за 2 сезони направив револуција :) Со цел да се вратам во Премиер лигата не штедев ниту денар посебно за плати за играчи со што го натерав претседателот да го продаде клубот во сезоната 2014/2015.
Еве што се се случуваше досега:
Прегледај го приврзокот 63611
Прегледај го приврзокот 63612
Прегледај го приврзокот 63613
Табелата на крајот од сезоната:
Прегледај го приврзокот 63614
На 5-6 меча до крајот не знаев ни дали ќе бидам во топ 3 но благодарение на киксовите на Ридинг и Саутемптон успеав да бидам прв. Последното коло Ридинг ми бегаше со 2 бода но погодете против кого требаше да игра:vozbud::vozbud::vozbud:
Прегледај го приврзокот 63615
Постигнав 1 гол од корнер и потоа ги извадив офанзивните крила и ставив дефанзивни и извадив напаѓач ставив среден ред. Цело време играв на контрол и немаа никаква шанса да изедначат :)
Еве ги трансферите досега:
Прегледај го приврзокот 63616
Прегледај го приврзокот 63617
Имам и неколку доста талентирани млади играчи ама да не преоптеретувам сега со слики :)
За во премиер лигава имам донесено 2-3 нови играчи но има уште доста од трансфер рокот па се надевам да донесам барем уште 2-3. Засега голман ми е Курчи но следнава сезона имам намера да го испробам Матиа Перин. Коментари?
Треба и по некој старец во екипата :) Перин, го имав 3 сезони во Каљари, сега баш го видов 29 години... не се развива како што очекував... резерва голман, ништо повеќе.

Немам пари за да го купам Капрари, имам само 3 милиони евра за трансфери :(

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom