jovanovski
Motherfucker Jones
Пред недела или две ја завршив 2.5 сезона со Лидс Јунајтед
Дојдов 2013 во Април некаде и за 2 сезони направив револуција
Со цел да се вратам во Премиер лигата не штедев ниту денар посебно за плати за играчи со што го натерав претседателот да го продаде клубот во сезоната 2014/2015.
Еве што се се случуваше досега:

Табелата на крајот од сезоната:

На 5-6 меча до крајот не знаев ни дали ќе бидам во топ 3 но благодарение на киксовите на Ридинг и Саутемптон успеав да бидам прв. Последното коло Ридинг ми бегаше со 2 бода но погодете против кого требаше да игра

Постигнав 1 гол од корнер и потоа ги извадив офанзивните крила и ставив дефанзивни и извадив напаѓач ставив среден ред. Цело време играв на контрол и немаа никаква шанса да изедначат
Еве ги трансферите досега:

Имам и неколку доста талентирани млади играчи ама да не преоптеретувам сега со слики
За во премиер лигава имам донесено 2-3 нови играчи но има уште доста од трансфер рокот па се надевам да донесам барем уште 2-3. Засега голман ми е Курчи но следнава сезона имам намера да го испробам Матиа Перин. Коментари?
Дојдов 2013 во Април некаде и за 2 сезони направив револуција
Со цел да се вратам во Премиер лигата не штедев ниту денар посебно за плати за играчи со што го натерав претседателот да го продаде клубот во сезоната 2014/2015.Еве што се се случуваше досега:

Табелата на крајот од сезоната:

На 5-6 меча до крајот не знаев ни дали ќе бидам во топ 3 но благодарение на киксовите на Ридинг и Саутемптон успеав да бидам прв. Последното коло Ридинг ми бегаше со 2 бода но погодете против кого требаше да игра

Постигнав 1 гол од корнер и потоа ги извадив офанзивните крила и ставив дефанзивни и извадив напаѓач ставив среден ред. Цело време играв на контрол и немаа никаква шанса да изедначат

Еве ги трансферите досега:

Имам и неколку доста талентирани млади играчи ама да не преоптеретувам сега со слики

За во премиер лигава имам донесено 2-3 нови играчи но има уште доста од трансфер рокот па се надевам да донесам барем уште 2-3. Засега голман ми е Курчи но следнава сезона имам намера да го испробам Матиа Перин. Коментари?