Football Manager и останати Manager игри!

Член од
10 февруари 2007
Мислења
4.773
Поени од реакции
2.082
Drugar javno da ti se zablagodaram za linkot....!
хехе..нема проблем, затоа сме овде...да си помагаме...поздрав!:smir:

дај кажите кој со кого игра , која сезона е , кое место , што засилувања сте зеле .... а не само едно исто зборите :)
Јас играм со Манчестер Јунајтед, прва сезона, месец Ноември, 2 место сега за сега и го купив само Обафеми Мартинс од Њукасл за 17м. :)
И не знае да престане со постигнување на голови :)

Milanez`

Tutta lα miα vitα...
Член од
6 август 2007
Мислења
14.523
Поени од реакции
5.515
абе незнам како да прикачам слика овде од Менаџер ама нема врска ќе кажам дека успеав да го земам Дренте за 59м. тој ми единствено засилување во тимот , инаку сум 1 на табела 3 бода разлика со Интер , 1-ва сезона месец Март...

Никола_МКД

Corazón blanco
Член од
18 март 2007
Мислења
1.213
Поени од реакции
22
дај кажите кој со кого игра , која сезона е , кое место , што засилувања сте зеле .... а не само едно исто зборите :)
jas igram so Real, zasiluvanja neam (TULAlan ne mozam ka go kupam a zakon e coeko vredi 8 jas za 15 tie pak ne, dalessando e nogu eftin okolu 4-5M ama pak ne go davat), vo zimskio period go zeam maxi moralez (zakon e deckoto) i eden mlad igrac od sreden red (poaren e od diarra i gago zaedno, go zaborajf imeto) i ke go shitnam guti. dosea site naptrevari gi iam pobedeno samo edna prijatelska nereseno so baern i so atletiko. robben e napraen :zver: a ovaj pa sergio aguero sekoas dava po dva na natprevar. ako me mani tockata ke go smenam za van nistelroj

абе незнам како да прикачам слика овде од Менаџер ама нема врска ќе кажам дека успеав да го земам Дренте за 59м. тој ми единствено засилување во тимот , инаку сум 1 на табела 3 бода разлика со Интер , 1-ва сезона месец Март...
od kaj najde 59M be?

edit: zaborajf da dopolnam. koristam 4-3-3 formacija i na ovie slabite timoj po 4 mu stegam celo vreme. ova go naprajle nerealno demek ako igras na gosti pojke od 1-2 ne se dava. gluposti

Член од
19 март 2007
Мислења
6.574
Поени од реакции
163
Епа вака :)

Играм со Рома и штотуку ја завршив првата сезона :)
Во летниот преоден 2007-ма не земав ниту едно засилување, а имав негде 15мил за трансфери, кој ми беа додаени од одборот, не по мое барање :)
Во Серие А завршив на 4-то место, во купот изгубив од Милан уште рано, а во лига на Шампиони ми се падна Барса, и ги тепав 3-2 кај мене, ама изгубив 5-0 кај нив, јбг пресилни се :)
Летниов преоден 2008-ма како засилувања ги земав Макси Родригез, Вагнер Лав и Тиаго Мота како слободни играчи, а го продадов Вуќиниќ на Милан за 12мил

Моментално имам 55мил за трансфери, а трансфер периодот само што започна и сеа барам добар лев бек и добар голман :)

Тоа би било тоа :)

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
ја и ддиме играме заедно на интернет,мислам дека до октомври сме негде,он со барса ја со реал нормално,он мислам дека е второ место а ја сум негде 12-13,незнам шо е работата,али биче боље осеќам:pipi:

Член од
19 март 2007
Мислења
6.574
Поени од реакции
163
Кога сме веќе кај тимовите до сега шо глеав шо како, морам да кажам дека најѕверови се Интер и Барса. Интер на чело со Ибра газат, а Барса со Анри, Роналдињо и Меси (леле само видете го Меси колку е јак, ја паднав од столче :pos: ) ...

Кој е на почеток нека го земе Макси Родригез како слободен играч, типот е машина.
Јас во Рома го земав :pipi:

Milanez`

Tutta lα miα vitα...
Член од
6 август 2007
Мислења
14.523
Поени од реакции
5.515
j

od kaj najde 59M be?
Милан на почеток има 23м.
Играв супер куп со Севиља ги победив и после победив во еден куп ама незнам како се вика тоа играв против Америка и во финале со Бока. и ми се собраа паре ... дај кажите кого да земем Бојан Кркич или Џовани...?

п.с. Како да прикачам овде слика од менаџер ...?

Член од
23 април 2005
Мислења
622
Поени од реакции
14
Играв супер куп со Севиља ги победив и после победив во еден куп ама незнам како се вика тоа играв против Америка и во финале со Бока. и ми се собраа паре ... дај кажите кого да земем Бојан Кркич или Џовани...?

Aj jas ke dojdam ke igram za tebe:)

Член од
19 март 2007
Мислења
6.574
Поени од реакции
163

Според мене Бојан.

Прицни "Print Screen Sys Rq" на тастатурата кога ќе ја гледаш сликата што сакаш да ја закачиш, после пастирај ја у Paint преку Edit/Paste, и на крај закачи ја тука, и дај го линкот :wink:

Член од
20 март 2007
Мислења
8.493
Поени од реакции
308
Бојан има 185, Дос сантос има околу 178/9.

Ако бараш напаѓач, ти го препорачувам Завон Хајнс (Zavon Hines).

Тој ти е најдобриот напаѓач на играта. Моментално има околу 110, ама потенцијалот му изнесува 198. Тоа ти е повеќе и од Руни, Златан, Шевченко и од Анри и од сите. Сите овие имаат околу 190-193, а малиов сега можиш и за џабе да го земиш, ако си паметен и си играл и други менаџери.

Член од
14 октомври 2007
Мислења
2.674
Поени од реакции
2.731
Дај пратете ми линк за играва ве молам.Спуштив нешто ама зипувано е , а ми бара код за да ја отворам архивата.

Член од
19 март 2007
Мислења
6.574
Поени од реакции
163
Леле на Миланез сите му имаат грижи у тимот :pos:

Ја покасно ќе ви постирам слики од мојата кариера :D

Kajgana Shop

На врв Bottom