Foo Fighters во Загреб!

• Креатор на темата Креатор на темата Maro
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
28 јануари 2007
Мислења
259
Поени од реакции
4
13.07.2008, Foo Fighters, ќе доаѓаат на балканов и тоа во Загреб. Посетете го линков на ласт фм:

http://www.last.fm/event/458400

Фанови на Фајтерси ќе идете ли :)???

Датата не е потврдена на сајтот на Фу Фајтерс, ама знам колку често се аплоадуваат такви ствари така да би требало кај и да е да го има и таму. Ред Хот после месец дена (откако излезе во весниците) го ставија на сајт гостувањето во Инџије....така да се надевам што побрзо Фу Фајтерс ќе ја потврдат датата

Идеме 100% ако треба леб нема да се јаде!!!!!!:gitara1:

Цел свет дојде у србија и хрватска бе аман више...

Темава е празна..не ми се верува. После сите се чудиме зошто никој не доаѓа кај нас. Не дај боже да се отвори тема цеца доаѓа у село куденами, ќе имаше 200 страни со најави и постови.

Темава е празна..не ми се верува. После сите се чудиме зошто никој не доаѓа кај нас. Не дај боже да се отвори тема цеца доаѓа у село куденами, ќе имаше 200 страни со најави и постови.
Темава е празна затоа што модерниов рок нема ни „р“ од оној олд скул рок. Да гласеше темава „Deep Purple во Загреб“ за 10 минути ќе се напишеа 200 страни на темата. :toe:

Темава е празна затоа што модерниов рок нема ни „р“ од оној олд скул рок. Да гласеше темава „Deep Purple во Загреб“ за 10 минути ќе се напишеа 200 страни на темата. :toe:
А тоа е ретардирано...според мене:helou:

Претерана носталгија, и обвинување и генерализирање и дистанцирање од сите рок бендови што се од поново време е претерана.

Ке си најдете нешто убаво и во новите бендови, не е целата сцена само она што е популарно.

Фу Фајтерс во Загреб, Лени Кревиц на соло концерт во Белград...

Организацијата на Егзит која како што знам за годинава планираше по гитарски фестивал веќе пропушти две големи имиња. А на Фу Фајтерс, вреди да се оди. Така да знаеш Ивице....ние љубителите на гитарите не најавуваме - едноставно одиме :pos:

Фу Фајтерс во Загреб, Лени Кревиц на соло концерт во Белград...

Организацијата на Егзит која како што знам за годинава планираше по гитарски фестивал веќе пропушти две големи имиња. А на Фу Фајтерс, вреди да се оди. Така да знаеш Ивице....ние љубителите на гитарите не најавуваме - едноставно одиме :pos:
Финансиските можности или поточно да кажам ограничувања не ми оставаат можност да не планирам, пат до хрватска и карта за концерт.:wink:
За Лени кравиц не би давал пари освен ако евентуално не дојде во Скопје, а фоо фајтерс...а бе у топ 5 бенда на сите времиња ми се. Како што реков ако треба лев бубрег продавам на црн пазар за нив.

Не се слагам со тебе апсолутно.

Фу Фајтерс не се некои дечишта што имаат бенд од пред 2 години.

Сите добро знаеме кој е Дејв и дека уназад 13 години Фу Фајтерс постојат и според мене се еден од најдобрите Рок бендови на светот.

И нормално дека поновиот рок е поразличен, ако беше ист стилот рокот ќе затупеше у место. Само муабетот е шо има различни вкусови. Јас не го можам стариот рок, ти не го можеш новиот.

Енивеј да ја подржам бурн84 да имаше тема за Цеца сите ќе испорипаа. Иначе у последно време гледам нешто Скопјево рокерско станува, ама го нема за вакви настани. Тоа зашто слушаат Рок од бендови кои прават една добра песна и ја комерцијализираат и другите песни им се шит. Мислам дека вистинските скопски рокери се малку на број...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom