M
Mamba.
Гостин
Пред една година ми паднаа дрва на раката и го скршив прстот.
Пред неколку месеци сообраќајка со мотор - изгребан бев на стомакот и лактот, тоа не беше ништо у споредба со коленото, неможев да го исправам една недела може и повише.
Не се сеќавам точно шо правев ама знам дека ми падна нешто на носот, крв ми течеше а шо ми беше незнам.
И последното, најдобро...играеме фудбал, ни падна топката у еден двор и ја да а земам се качувам на ограда од 2 метри и баш каа се качив незнам шо ми текна да се симнувам надоле главечки
...паднав и а расцепив главата па ајде на шиење...
За виа последните две појма неам кога точно беше ама знам дека бев ептен мал..
Пред неколку месеци сообраќајка со мотор - изгребан бев на стомакот и лактот, тоа не беше ништо у споредба со коленото, неможев да го исправам една недела може и повише.
Не се сеќавам точно шо правев ама знам дека ми падна нешто на носот, крв ми течеше а шо ми беше незнам.
И последното, најдобро...играеме фудбал, ни падна топката у еден двор и ја да а земам се качувам на ограда од 2 метри и баш каа се качив незнам шо ми текна да се симнувам надоле главечки
...паднав и а расцепив главата па ајде на шиење...За виа последните две појма неам кога точно беше ама знам дека бев ептен мал..
Стварно незнам како ќе издржам ама ај...Е сеа,многу нормално се движам со штаки ама ептен ме нервираат па сакав да ве прашам дали после отприлика 2 недели ќе можам да се движам без нив и доколу е така дали постои опасност од некои последици како на пример да се измести нешто,да пукне нешто кај што е повредата итн..? Иии уште нешто:за колку време отприлика после вадењето на лонгетата ногата ќе си биде океј како порано и дали би можела да имам некои болки во иднина? Стварно извинете на замарањево ама ептен сум испаничена