FIFA World Cup Russia 2018 - Panini Sticker Album

Дали ќе го собирате албумот?


  • Вкупно гласачи
    48

LBJ

Член од
28 март 2012
Мислења
259
Поени од реакции
166
Иам 50 дупликати, некој околу млечен за мењање?
 

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
37.022
Поени од реакции
71.919
Оваа година се паѓаат повеќе дупликати од вообичаено богами..
 
Член од
13 март 2009
Мислења
1.777
Поени од реакции
1.417
Јас веќе ги имам Рогич, Елисеу и Фабијански по два пати дупли, а немам ни 50 сликички залепено...
 
Член од
29 јуни 2014
Мислења
10.357
Поени од реакции
10.275
Од каде 40 денари за сликички бе, Рокфелер еден?
* оди на трафика и купуе цигари од 60 :D
Не сум пушач па да купувам цигари. 40 денари за пакетче? Сериозно?:несвест: мислев 20 да не се, сега уште више ми нема смисла ова.
 
Член од
23 јуни 2011
Мислења
8.994
Поени од реакции
2.787
Ми текнува дека на претходнот светско имаше една апликација на Андроид да можеш да селектираш кои ги имаш залепено. Му текнува ли на некој како се викаше апликацијата?
 

Leo Bonnie

Кад се врате скитнице
Член од
20 декември 2008
Мислења
3.850
Поени од реакции
3.920
96% имам ама ми фали фан стикерот на Србија а цела репрезентација ми е полна. Чаре сега?
 

Dani

1 + 1 = 10
Член од
22 јуни 2010
Мислења
20.088
Поени од реакции
41.627
96% имам ама ми фали фан стикерот на Србија а цела репрезентација ми е полна. Чаре сега?
Има друга тема за онлајн албумот.

Стави дупликати на размена и барај сликичка од Србија. Селектирај allow duplicates.
 

Leo Bonnie

Кад се врате скитнице
Член од
20 декември 2008
Мислења
3.850
Поени од реакции
3.920
Има друга тема за онлајн албумот.

Стави дупликати на размена и барај сликичка од Србија. Селектирај allow duplicates.
Ги измешав темите, дури сум во оваа многу дупликати се паѓаат, засега има залепено 140 сличиња и 25 дупликати имам.
 
Член од
21 февруари 2007
Мислења
275
Поени од реакции
120
Да не е некој расположен за размена и испраќање по пошта?

Моментално ги немам:
6, 15, 26, 37, 38, 48, 53, 57, 77, 78, 82, 84, 99, 100, 124, 125, 131, 132, 135, 139, 141, 160, 162, 169, 174, 178, 179, 185, 191, 192, 193, 196, 197, 198, 200, 207, 209, 223, 225, 228, 236, 238, 242, 244, 245, 246, 252, 257, 258, 262, 263, 273, 279, 300, 303, 304, 306, 308, 313, 336, 338, 346, 349, 355, 357, 368, 394, 396, 402, 404, 409, 417, 418, 428, 430, 432, 437, 438, 439, 445, 449, 451, 458, 460, 467, 478, 480, 481, 487, 488, 499, 502, 509, 510, 517, 518, 520, 528, 529, 536, 540, 552, 578, 583, 606, 607, 629, 631, 634, 637, 646, 648, 651, 653, 660, 663, 666, 667

А за смена ми се:
7, 10, 13, 34, 39, 41, 44, 50, 51, 52, 63, 68, 69, 70, 74, 81, 83, 93, 96, 101, 106, 127, 130, 133, 138, 140, 143, 145, 151, 153, 158, 163, 171, 172, 175, 176, 189, 190, 195, 199, 201, 212, 215, 218, 229, 231, 232, 235, 237, 239, 247, 253, 259, 271, 274, 276, 285, 293, 295, 307, 314, 316, 321, 332, 339, 352, 358, 372, 373, 377, 381, 382, 383, 384, 399, 411, 422, 425, 433, 452, 453, 455, 456, 468, 471, 483, 489, 492, 493, 494, 501, 522, 530, 543, 546, 555, 563, 568, 588, 592, 595, 616, 618, 624, 628, 632, 633, 647, 652, 657, 658, 659, 664, 665
 
Член од
7 септември 2010
Мислења
487
Поени од реакции
642
Да не е некој расположен за размена и испраќање по пошта?

Моментално ги немам:
6, 15, 26, 37, 38, 48, 53, 57, 77, 78, 82, 84, 99, 100, 124, 125, 131, 132, 135, 139, 141, 160, 162, 169, 174, 178, 179, 185, 191, 192, 193, 196, 197, 198, 200, 207, 209, 223, 225, 228, 236, 238, 242, 244, 245, 246, 252, 257, 258, 262, 263, 273, 279, 300, 303, 304, 306, 308, 313, 336, 338, 346, 349, 355, 357, 368, 394, 396, 402, 404, 409, 417, 418, 428, 430, 432, 437, 438, 439, 445, 449, 451, 458, 460, 467, 478, 480, 481, 487, 488, 499, 502, 509, 510, 517, 518, 520, 528, 529, 536, 540, 552, 578, 583, 606, 607, 629, 631, 634, 637, 646, 648, 651, 653, 660, 663, 666, 667

А за смена ми се:
7, 10, 13, 34, 39, 41, 44, 50, 51, 52, 63, 68, 69, 70, 74, 81, 83, 93, 96, 101, 106, 127, 130, 133, 138, 140, 143, 145, 151, 153, 158, 163, 171, 172, 175, 176, 189, 190, 195, 199, 201, 212, 215, 218, 229, 231, 232, 235, 237, 239, 247, 253, 259, 271, 274, 276, 285, 293, 295, 307, 314, 316, 321, 332, 339, 352, 358, 372, 373, 377, 381, 382, 383, 384, 399, 411, 422, 425, 433, 452, 453, 455, 456, 468, 471, 483, 489, 492, 493, 494, 501, 522, 530, 543, 546, 555, 563, 568, 588, 592, 595, 616, 618, 624, 628, 632, 633, 647, 652, 657, 658, 659, 664, 665
ако си од Битола можи да се смениме..258 и 451 ги имам за смена :)
 
На врв Bottom