Фан клуб: Струмица

• Креатор на темата Креатор на темата Billa Bong
  • Време на започнување Време на започнување
тогедер лозари никако да престане да се кара ц ц ц абе смири малце топката на земја.. ти велат смири се малце боли и пораз и транспарент и се ама тоа е ке видиме во кавадарци како е и што ке е! Смири Топка! :smir:

Смирено е еве специјално за тебе нема проблем а тоа што јас си имам тага си е за мене.

Е така смири малце..плановите за во кавадарци правете си ги за кога ке дојдат ајдуци таму а сега прави малце муабет за кошарка за натпревари на СТРУМИЦА(на оваа тема),а тагата и гневот ке ти стои! :smir:Позз!

Абе брат.Со кинењето на транспарентот само лошо си направите.Кавадарчани памтат а верувај и враќат.Имаше погоре напишано-кој шо си посеал тоа ци набере.Како и да е добар пречек ќе имате тука без гајле!!!!!!!

И уш нешто.Ако сакате и на глава застанете ајдуци ФЕНИ Е ШАМПИОН!

Абе брат.Со кинењето на транспарентот само лошо си направите.Кавадарчани памтат а верувај и враќат.Имаше погоре напишано-кој шо си посеал тоа ци набере.Како и да е добар пречек ќе имате тука без гајле!!!!!!!

јас го напишав тоа (како ке не пречекате така ке ве пречекаме) ... добро ае нема врска се враќаме на темата ...:wink:

da ama us dva pati treba da dojdite u kav
neznam so mislete kaa go kinete trensparentot be bace

хехехе еми при крај на сезона друже у плеј офот кој ке иде ... и ние и вие ...

хаха... ке не тепате 100 разлика со да не играте со маврово.. СТРУМИЦА Е ШАМПИОН! а фени дали ке биде ке покаже времето!

Е бравос, само така продолжете и ке го упропастете форумов. Како на skype, msn, mirc да си пишете по два три збора... и доста е ајде овој шампион оној шампион рано е уште ке се виде се со текот на времето:smir:

Абе вие се правите како тепачи и дека вие само ке тепате ... ние како да немаме ни раце ни нозе ... ??? ајде врати се на темата поминаа караниците ... кога ке дојдеме тогаш ке видеме што ке направете...

струмица ја чека тешко гостување во скопје. реално гледано мзт има добра екипа но струмица уште подобра. Очеквуаме победа.казнети и повредени играчи нема!

Демонче за мене не си македонец ако имаш таков аватар.:drk:-ш на Партизан и ти си нашол да провоцираш.Иди :pusk: го на Гробари кои на неколку утакмици имаат ставено пароли "Macedonia is Greek" .

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom