Фан клуб: Струмица

• Креатор на темата Креатор на темата Billa Bong
  • Време на започнување Време на започнување
Добро де,ги заборавив пациентите:vozbud: ...Абе ке врзиме многу победи по ред ке видите,не мозе Мзт да игра против нас,такви клубови како Струмица мозат да се победат 2 пати повеке не:toe:

Секако дека ќе ги победиме, не се во форма сега, изгубија дома од Пелистер, така да сигурна победа.

Јас па најубаво се секавам на крајот,еден кошаркарски филм е,и се игра куп и екипата сто била лани шампион го освоила купот,на тоа се секавам најдобро:pos2: :pos2: :pos2: :pos2:

Може и така бил филмот. Ама запамти: Филмот реков дека беше фантастика :pos2::pos2::pos2:

Фуфка фуфка таму ојте да се правете хулигани да ве видам а не со пет пара обезбедување и полиција се правете силни икрадете транспаренти ама ај нека му оде на чест на тиа таквите а не ми одговори имало некој твој пост дека сте скапале 2-3 глава на лозари де објасни те молам како тоа го изведовте а..Инаку на мечот со Мзт ќе врие добра атмосфера како и секогаш во Јане Сандански секако Мзт ќе бара рехабилитација по поразот од Пелистер а вие ќе одете на продолжување на победничката серија..

Епа да секогаш на крајот завршува HAPPY END ке се разбудиш и ке се оствари сонот како што си сонувал ...

THE END

odime na sigurna podeba so MZT .STRUMICA e vo golema forma a plus se vraka pupo i ke sme zasilani na centarskata pozicija ee a koga igrame so mzt u sreda ili u sabota ?

Фуфка фуфка таму ојте да се правете хулигани да ве видам а не со пет пара обезбедување и полиција се правете силни икрадете транспаренти ама ај нека му оде на чест на тиа таквите а не ми одговори имало некој твој пост дека сте скапале 2-3 глава на лозари де објасни те молам како тоа го изведовте а..Инаку на мечот со Мзт ќе врие добра атмосфера како и секогаш во Јане Сандански секако Мзт ќе бара рехабилитација по поразот од Пелистер а вие ќе одете на продолжување на победничката серија..

Не сме ние криви, управата не дава автобуси. Ама и да даде ќе одбиеме, зошто ке се чуваме за купот. Јас реков за купот ќе биде уште пожестоко од некни.

Иначе за главите скапани на мене така ми кажаа тиа што седеа кај врешката, колку е точно незнам.

Yes Yes Yes ... igrame so Vardar ... ke dojdam ke gledam ... во колку саатот ? ? ?

Не сме ние криви, управата не дава автобуси. Ама и да даде ќе одбиеме, зошто ке се чуваме за купот. Јас реков за купот ќе биде уште пожестоко од некни.

Иначе за главите скапани на мене така ми кажаа тиа што седеа кај врешката, колку е точно незнам.

Нема врска за тоа што го зборувате.. какви скапани глави, само глупости да се измисле нешто. Нај ми е криво што не снимаме некое клипче надвор коа не изнесуеа да видете се што се случувало со обезбедувањето :pos2:

Абе знам оти игране со МЗТ туку имам јас утакмица со вардар ... малко ке одиме да ги потепаме ...

Скапани глави немаше, јас седев таму блиску Врешката.

eeeee a koga bese kupo koo data :D

Грешка си разбрал тој што ти кажал добра лага смислил ако не ме веруваш прашај од тиа што беа близу нас..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom