Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Што зборувате бе нормални ли сте, какви електрични тапани бре, обични тапани се, хахаахаа, вие можете да сонувате за такви тапани
Вие сте ненормални, луди сте, каква струја алооо еј, толку се разбирате и вие врска немате, тапаните се оригинал професионални Yamaha тапани и морам да признам доста скапо се платени.

Свадбарски тапани?
i eden pomal
uste trubata im falese i ajdeeee opa iha
hahaпријателе извини, тебе те сметаах така за посалам навивач на Фени ама сега веќе ме разочара, абе ти ненормален ли си шо пишаш или оште си под шок оти изгубиите, која атмосфера можете вие да ја направите кога вие бевте помалку од 50 луѓе а околу вас беа околу 3000 струмичани, оваа навивање на Ајдуци е второ најубаво после навивањето со Цедевита. ЕЕЕ кога некој така без резон говоре од шо нема шо друго да напише, ного се нервирам. кое навивање го имавте вие денеска бе, две песни незнаете, само фени фени викате и педери педери, е тоа ли е навивање бе, ебаве музичкио оркестар. ај направејте си нов транспарент сега доста замарате на форумо.Како прво честита победата.
Второ се фалете со атмосферата што ја правевме ние.
Трето сте успеале да го укарете знамето кое беше врзано доле, имаше два реда полиција обезбедување и не можевме да штитеме ништо.
Четврто уште на враќање ви се правеше план за пречекот во Кавадарци за купот, и незнам дали ке можат да влезат и играчите во градот а не па ли вие "навивачите" што ве победивме во навивање на сред Струмица.