Фан клуб: Струмица

• Креатор на темата Креатор на темата Billa Bong
  • Време на започнување Време на започнување
Имаме 100 не е еден, има пари да се направе и за секој навивач по еден транспарент а тактиката за вашиот транспарент беше спремена уште кога си идевме назад.:pos2::pos2::pos2:

навистина сте бајачи и ТОЧКА ... бидете поздравени и со повеќе среќа за неколку денови ... ХАХАХА и повеќе пари на судииите да потрошите

Имаме 100 не е еден, има пари да се направе и за секој навивач по еден транспарент а тактиката за вашиот транспарент беше спремена уште кога си идевме назад.:pos2::pos2::pos2:
докажете дека имате 100! и пазете си ги да не ви ги земат хаха.. инаку пак прашувам чив е транспарентот на клипот хаха

докажете дека имате 100! и пазете си ги да не ви ги земат хаха.. инаку пак прашувам чив е транспарентот на клипот хаха

Де бе не ги замари, не е нивни тој транспарент, тоа е на лозари од демир хисар.:pos2::pos2::pos2:

Нема веза,се кареме правиме разни глупости,но ме радува тоа сто форумот е многу по посетен,од тоа што беше...:vozbud: Т.е Баскет Фан Клуб,е многу попосетено место од порано...:smir:

Де бе не ги замари, не е нивни тој транспарент, тоа е на лозари од демир хисар.:pos2::pos2::pos2:

Лозари други мислам дека има во Демир Капија и треба да водат спор за името и називот “Лозари“ пошто очигледно некој од некого краде едно име што зрачи со таква лојалност,борбеност, и бројка...
Ајдуци вас никој не ви го земал името ама најкомотно можам да кажам дека после оној клип погоре мене веќе животов не ми е ист ве молам секој коло снимајте по едно вакво дело, го пратив линкот па 500 луѓе не можат да се соберат од смеење :bil::bil::bil:

momce ne e bitno kolko ke imate....kako ne vi e sram da ne si go branite transparentot,kako putki begavte...najgolem sram za edna navivacka grupa e da ti go odzemat znameto.....ama na koj zboram jas koga nemate vrska vie....vikate ke imate 100...ama dzabe vi se......vie ste sram za mak tifo....pozdrav
AJDUK DO SMRT

Nemat oni nisto so navivane ostavejte gi ako bee tii navivace so go sakat klubo ke go branaa znameto kak F.A koi si go postavii pod nih i da probat da go zemat da go branat..a ne ovie lozari nemat pojma!:toe:

Лозари други мислам дека има во Демир Капија и треба да водат спор за името и називот “Лозари“ пошто очигледно некој од некого краде едно име што зрачи со таква лојалност,борбеност, и бројка...
Ајдуци вас никој не ви го земал името ама најкомотно можам да кажам дека после оној клип погоре мене веќе животов не ми е ист ве молам секој коло снимајте по едно вакво дело, го пратив линкот па 500 луѓе не можат да се соберат од смеење :bil::bil::bil:

Да има лозари и од Демир Хисар, не Капија.

За клипот не е баш убаво снимен, со бош телефон е снимен затоа е заебан толку.

Тие што беа во салата, знаат каква атмосфера приредија Ајдуци.
Јас лично тука го замолувам Струмикс да каже каква атмосфера направија Ајдуци денеска ? :wink:

neznam dali vredi da pisuvam sega , ili ne .. ama ke si go kazam svoeto... LOZARI mislam deka nemate pravo na zbor , sto i da zboruvate sega dzabe vi e, totalno ste porazeni i vie i vasiot eban mafijaski klub . tolku od mene , sto sakate sega zboruvajte ne e ni vazno poveke :D

Абе изгледа Лозариве на регионална основа се собираат:
Кавадарци, Неготино, Демир Капија, Росоман, Градско можеби...
Си имаат филијали низ Тиквешијата луѓево.

momce ne e bitno kolko ke imate....kako ne vi e sram da ne si go branite transparentot,kako putki begavte...najgolem sram za edna navivacka grupa e da ti go odzemat znameto.....ama na koj zboram jas koga nemate vrska vie....vikate ke imate 100...ama dzabe vi se......vie ste sram za mak tifo....pozdrav
AJDUK DO SMRT

Ке се смееме многу убаво после купот, да видите само каков план имаме и што ве чека. На наш терен сме и ке видете што се сме подготвиле

Ке се смееме многу убаво после купот, да видите само каков план имаме и што ве чека. На наш терен сме и ке видете што се сме подготвиле

Знаеме, и ние сега сме многу загрижени.:tapp:

Се чудиме како 67 души ќе не убијат, неможам а да не мислам на тоа.:pos2:

Да има лозари и од Демир Хисар, не Капија.

За клипот не е баш убаво снимен, со бош телефон е снимен затоа е заебан толку.

Тие што беа во салата, знаат каква атмосфера приредија Ајдуци.
Јас лично тука го замолувам Струмикс да каже каква атмосфера направија Ајдуци денеска ? :wink:

Можеби на крајот имало некоја атмосфера кога не истераа нас. А додека беме ние во сала, ние беме тие што ја правевме атмосферата. И повторувам: Кога не изнесија од сала резултатот беше 72:71 за вас.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom