Фан клуб: Струмица

• Креатор на темата Креатор на темата Billa Bong
  • Време на започнување Време на започнување
Братче што викаше ти за Кол бре дека не го бива ништо ова она а он сам ве накова, и исто така викаше дека гоцевски не го бивало за ништо. Размисли за да не ги барам твоите постови наназад.

Јас ке ти кажам оти кол не го бива за ништо , да беше пуповик немаше да го права тава , играч со една рака :kesa::kesa:

кога кавадарци ке има трговски како во струмица може да кажам дека е град! кога ке има палми фонатани нокен живот како овде исто така ке кажам дека е град! За мене е СЕЛО. иначе немаше никаква помош од обезбедуванто за знамето вии сте глупи! зашо ко дојдее фемили у струмица знајаа дека да си го наместат знамето под них одма и да сакат да го земат треба да се качат на трибина ама они се навивачи вистински што го сакат клубот а не како вас мислите ова е кавадарци. и арно ти кажа христов оставејте ме на мира да спиим со радост а вии плачејте си хахаха
Ne bre bace ni edno greska si i nie se raduvame 1 sme :pos2: :pos2: :pos2:

Братче што викаше ти за Кол бре дека не го бива ништо ова она а он сам ве накова, и исто така викаше дека гоцевски не го бивало за ништо. Размисли за да не ги барам твоите постови наназад.

еј абе Гоцевски прет таа сезона кој го направи играч ??? не ми текнува ... Градот почнуваше на С и се наоѓа помеѓу 3 планини и тоа беласица , Еленица и Огражден ... ај ако ми текне ке ти кажам попосле како се викаше градот ...

Јас ке ти кажам оти кол не го бива за ништо , да беше пуповик немаше да го права тава , играч со една рака :kesa::kesa:
bese Pypovic na prethodnite 2 utakmici koga igrafte so FENI a bese i Kol a na tia 2 utakmici zagubivte:vozbud:

Зарем ти ке ми го речеш кол играч кој играше 1 на 1 против нашиот пензионер Виктор Крстевски...Па сите поени ги даде против пензионерот,а потоа не му даде ни еден кош на Бошњнјак еј,кој е 20 сантиметри понизок од него...Кога ке разбираш,не говори....

СТРУМИЦА ЕДНОСТАВНО И ЈАСНО КАЖАНО! АЈ РАДУВАЈТЕ СЕ УШТЕ МАЛЦЕ ОТИ СТЕ ПРВИ ПОСЛЕ НИИ КЕ СЕ РАДУВАМЕ! хаха маленки деца

у право си ... му направија на КОЛ едно 2 - 3 банани ... :kesa::kesa::kesa: а Пупович е добар играч за правење банани ... Али не се заборава бананата што му ја направиа на ГОЦЕВСКИ

еј абе Гоцевски прет таа сезона кој го направи играч ??? не ми текнува ... Градот почнуваше на С и се наоѓа помеѓу 3 планини и тоа беласица , Еленица и Огражден ... ај ако ми текне ке ти кажам попосле како се викаше градот ...

Чекај бе не те прашав тебе. Некој пред два три дена се чукаше гордо за срцето и викаше дека Гоцевски не го бива за ништо, а тоа е детето што го цитирав и што уште чекам одговор.

Кол, само за ловење риби на А`нска река :)

Треба ли на лице место да ти ги пишам песните, што дури напамет ги научите од што ги слушате...

Имаме 1 нова песна што ја вежбавме во текот на цела утакмица па затоа не ја пеевме убаво затоа што сеуште не ја знаат сите.

2 песна - Играј Струмица тиии, играј и победииии, сега ќе пееме, после ќе славимеее алеее але алееее..

3 песна - Едноо име имамеее во душава го носиииме за тебе живоот да вамее напред СТРУМИЦААА !

4 песна - Парарам пам пам парарам пам пам парарам пам пам НАПРЕД СТРУУМИЦА, парарам пам пам.....

5 песна - Ајдуции знамее на север веат, и песни пеат и песни пеат, знамето наше во две бои зелено бело гордо стоии, але але....

Има и уште многу ама ме мрзи да пишам.

Дај да го видам вашиот репертоар ФЕНИ ФЕНИ !:pos2:

И слободно можам да ви го изругам обезбедувањето што не изнеси една минута пред да заврше утакмицата, кога резултатот беше 72:71 за вас. Така ни направија и на првата а така и на втората утакмица. И да ве информирам надвор 2-3 цајкани си го оберија...

хаха имат само 2 фени фени фени педери педери педери толко се.. мето на анска река има ли риби бе хаха нека ловат на тркајна хаха

Имаме 1 нова песна што ја вежбавме во текот на цела утакмица па затоа не ја пеевме убаво затоа што сеуште не ја знаат сите.

2 песна - Играј Струмица тиии, играј и победииии, сега ќе пееме, после ќе славимеее алеее але алееее..

3 песна - Едноо име имамеее во душава го носиииме за тебе живоот да вамее напред СТРУМИЦААА !

4 песна - Парарам пам пам парарам пам пам парарам пам пам НАПРЕД СТРУУМИЦА, парарам пам пам.....

5 песна - Ајдуции знамее на север веат, и песни пеат и песни пеат, знамето наше во две бои зелено бело гордо стоии, але але....

Има и уште многу ама ме мрзи да пишам.

Дај да го видам вашиот репертоар ФЕНИ ФЕНИ !:pos2:

Првата,третата и петата не ги слушнав, додека втората и четвртата по малце. А незнам зошто уште не можете да се помирете со фактот дека постојано јасно и гласно навивавме и се слушавме низ цела сала. А вие од време на време кажавте нешто.... и вашето знаме ке горе а не да биде искинато кога ке дојдите тука....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom