Фан клуб: Струмица

• Креатор на темата Креатор на темата Billa Bong
  • Време на започнување Време на започнување
Не вреди да се расправате за Глупите Лозари, остајте ги нека се фалат. Изгубија имат право на плачење. Сак ит, јеее. Фил ит гуд, јес?!

За купот се спрема уште поголемо од тоа што беше денес.

Под 7 автобуси не тргнуваме од Струмица, ЌЕ ГОРИ КАВАДАРЦИ !
А вие пичкици и дома и во гости сте 67 души.

abe aj ne jadejte gomna da vi e*** selacinta so ne nadvikavte be.. atmosferata bese na nivo nase.. ke pokazat i klipovi dokolko se snimani ke se pokazat i baklite sto bea zapaleni i cela sala kako naviva a ne samo kako vaso feni feni feni... hahaha
Sto zboruvas bre ti a od koj grat si a od Strumica i najde taka da vikas :pos2: :pos2: :pos2:

За купот се спрема уште поголемо од тоа што беше денес.

Под 7 автобуси не тргнуваме од Струмица, ЌЕ ГОРИ КАВАДАРЦИ !
А вие пичкици и дома и во гости сте 67 души.
Ne zborite gluposti so Kavadarci nikogas nema da se ramnite barem vie oti ste daleku za da ne stignite nas:pos2: :pos2:

Добро вие какви навивачи сте? Немате никаква песна, немате ништо со што можевте да ни се спротиставивте, ве преболе фактот дека ве победуваме во навивање првите 2 четвртини, за да на полувреме се испровоцирате, и со помош на обезбедувањето успеавте да ни го украдете знамето кое немавме никаква можност да го штитеме.

:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

ФЕНИ ФЕНИ ФЕНИ ! :pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

Мислам дека е доволно уште 365 дена да се карете нема да излезете на крај...
П.С КАВАДАРЧАНИ оставете не да уживаме...ХоХо...

Абе,ајде крај...Оставете не да уживаме,сега ке спијам насмеан...хохохо...

Братче што викаше ти за Кол бре дека не го бива ништо ова она а он сам ве накова, и исто така викаше дека гоцевски не го бивало за ништо. Размисли за да не ги барам твоите постови наназад.

Морам да ги пофалам и ајдуците конечно да се појават у добро светло.

Sto zboruvas bre ti a od koj grat si a od Strumica i najde taka da vikas :pos2: :pos2: :pos2:

друже според мене не вреди да се смееш толку:nenene: :kesa::kesa::kesa: кавадарци може накај 2698 година да стане како Струмица ... ти велам подобро молчи ... бидејки ке добиеш голема награда за СЕЉАК НА ГОДИНАТА

Ајде доста, лозари. Пишувајте си на вашата ` скапоцена ` тема и не замарајте овде. Изгубивте и плачете си сега дома. Бтв ја седев у близина па не ве ни слушнав дека навивате .. Шо убаво ми вртеше песната од ајдуците. :)

:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

ФЕНИ ФЕНИ ФЕНИ ! :pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

Треба ли на лице место да ти ги пишам песните, што дури напамет ги научите од што ги слушате...

кога кавадарци ке има трговски како во струмица може да кажам дека е град! кога ке има палми фонатани нокен живот како овде исто така ке кажам дека е град! За мене е СЕЛО. иначе немаше никаква помош од обезбедуванто за знамето вии сте глупи! зашо ко дојдее фемили у струмица знајаа дека да си го наместат знамето под них одма и да сакат да го земат треба да се качат на трибина ама они се навивачи вистински што го сакат клубот а не како вас мислите ова е кавадарци. и арно ти кажа христов оставејте ме на мира да спиим со радост а вии плачејте си хахаха

MeToNo1[MkD];1192701 напиша:
Ајде доста, лозари. Пишувајте си на вашата ` скапоцена ` тема и не замарајте овде. Изгубивте и плачете си сега дома. Бтв ја седев у близина па не ве ни слушнав дека навивате .. Шо убаво ми вртеше песната од ајдуците. :)

Коа песна на ајдуци????????????? :pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom