Фан клуб: Струмица

• Креатор на темата Креатор на темата Billa Bong
  • Време на започнување Време на започнување
Педерски го земавте, ние обиколени со обезбедување и некој си таму го укарал, тоа ти е педерски и кукавички потег и тоа посраното обезбедување може на помалите а зошто не се обиде на покрупните, педери скапани

Момци вие требаше да си бевте до транспарентот а не да го закачите и да го оставите сам.
ВИСТИНСКА навивачка група не го остава сам транспарентот, а да нема барем 5-6 души до него. ВАША КРИВИЦА !

Педерски го земавте, ние обиколени со обезбедување и некој си таму го укарал, тоа ти е педерски и кукавички потег и тоа посраното обезбедување може на помалите а зошто не се обиде на покрупните, педери скапани

абе друже педерски не педерски го земафме... ајде да видам ако можете обидете се да го земате и вии ... ако имате срека у живото да поминате бес белези по телото и по главата обидете се да го земате ...

Со бе кукавички педерски? ем со го земааме па не признавате хахахаха.. абе как така земааме ви транспарент вии со не ни земате и нии ка сме опколени со обезбедуване? земејте го ако можате.а и сам си признаваш оти сте дечкорлии оти удриле на помаленките а не на поголемита хаха..

aj da nee on ga podigna amposverata na nasata strana

Mnogu sme jakiii alea mnogu sme jakiiii :)
Izvonredna atmosvera deneska momci taka da prodolzime i na sekoja utakmica , deneska se pokaza vistinskoto lice na ajduci :) i cestitki do ajdukot koj im go zema transparentoto na lozari (iminja nema da otkirivam) se bese takti4ki smisleno i uspeavme da im go ukrademe znameto , a najverojatno ova najnovo im bese :) Se gledame vo Kavadarci lozari ;) :)

Како прво честита победата.
Второ се фалете со атмосферата што ја правевме ние.
Трето сте успеале да го укарете знамето кое беше врзано доле, имаше два реда полиција обезбедување и не можевме да штитеме ништо.
Четврто уште на враќање ви се правеше план за пречекот во Кавадарци за купот, и незнам дали ке можат да влезат и играчите во градот а не па ли вие "навивачите" што ве победивме во навивање на сред Струмица.

Mnogu sme jakiii alea mnogu sme jakiiii :)
Izvonredna atmosvera deneska momci taka da prodolzime i na sekoja utakmica , deneska se pokaza vistinskoto lice na ajduci :) i cestitki do ajdukot koj im go zema transparentoto na lozari (iminja nema da otkirivam) se bese takti4ki smisleno i uspeavme da im go ukrademe znameto , a najverojatno ova najnovo im bese :) Se gledame vo Kavadarci lozari ;) :)
Ve cekame vo KAVADARCI ajduci

Трето сте успеале да го укарете знамето кое беше врзано доле, имаше два реда полиција обезбедување и не можевме да штитеме ништо.
Четврто уште на враќање ви се правеше план за пречекот во Кавадарци за купот, и незнам дали ке можат да влезат и играчите во градот а не па ли вие "навивачите" што ве победивме во навивање на сред Струмица.

Е сега ќе земам ке се убијам. НЕ ПОБЕДИЛЕ ВО НАВИВАЊЕ::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp:

За планот, нема да ви успее ништо. ЌЕ ПОМИНЕТЕ ПОЛОШО ОД ШТО ПОМИНАВТЕ ДЕНЕСКА !

Не победивте со електричните тапани?:nesvest:

малеееее шо ми расправаш покачување а??? малее покачување ....

дечко ти си у виртуален свет флезен ... нем не ме нервири да не зеем сите кафулиња да ги кракирам ... а не говори за тепане знам оти ке одаме 5 - 6 афтубуса (цело Кавадарци) ... и уште саа мислате планове до тогај ... пазејте да не отпаднате од МЗТ ... ке прааме муабет...

abe aj ne jadejte gomna da vi e*** selacinta so ne nadvikavte be.. atmosferata bese na nivo nase.. ke pokazat i klipovi dokolko se snimani ke se pokazat i baklite sto bea zapaleni i cela sala kako naviva a ne samo kako vaso feni feni feni... hahaha

малеееее шо ми расправаш покачување а??? малее покачување ....

дечко ти си у виртуален свет флезен ... нем не ме нервири да не зеем сите кафулиња да ги кракирам ... а не говори за тепане знам оти ке одаме 5 - 6 афтубуса (цело Кавадарци) ... и уште саа мислате планове до тогај ... пазејте да не отпаднате од МЗТ ... ке прааме муабет...
Abe ne si ja krevajte cenata bre.Strumica ne e nisto povece od Kavadarci nego moze da se kaze samo deka KAVADARCI E mnogu povece od strumica ali navas nis ne vi se dokazuva ali ce vi dokazime na delo.

Абе,ајде крај...Оставете не да уживаме,сега ке спијам насмеан...хохохо...

Добро вие какви навивачи сте? Немате никаква песна, немате ништо со што можевте да ни се спротиставивте, ве преболе фактот дека ве победуваме во навивање првите 2 четвртини, за да на полувреме се испровоцирате, и со помош на обезбедувањето успеавте да ни го украдете знамето кое немавме никаква можност да го штитеме.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom