Фан Клуб: Шкендија

• Креатор на темата Креатор на темата Naron
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
rani ku4e da te lae ah taka da napravea vo prilep imase da otvorime rabota za miren son i za belfast penata i za pute grobarot :nerv:

http://www.time.mk/read/7579a48405/3d3b83477f/index.html

Прави Ултраси сте ! Со оружје на стадион браво :bravo: :bravo: :bravo:. Стварно сте навивачки едуцирани до максимум, поседувате огромна навивачка култура.

sve ova e laga ....nema sansi da imase nekoj oruzje ...sigurno vi tvrdam ne e nikoj budalla da vlaga so oruzje vo stadion...ova sve se pravi za da Shkendija i Ballistet vo javnosta da se pokazat deka ne cinat ova onoo...ali za ovie od upravata na napredok neka mislat dobro sto zboruvat, stojadat gomna neka mu mislat dobro ...."mnogu dobro ke gi precekame vo tetovo" ...jas im preporacuvam vopsto da ne dojdat ...caoo ... sme postoile...postoime...ke postoime ZASEKOGAS SHKENDIJA & BALLISTET

leleee nenormalni se... jebi gaa.... Oruzje ... Nie ne ideme vo Rat we vo stadion ideme...utredenta koj znae sto ke pishuvat Ballistite otidnale vo Kicevo so Tenka !:smir:

За со Тетекс лично видов балиста со електричен пиштол кај мене пред зграда им го покажуваше на другарите, али тоа не се смета како оружје. А за во Кичево не велам дека имало но не би ме изненадило доколку имало.

За со Тетекс лично видов балиста со електричен пиштол кај мене пред зграда им го покажуваше на другарите, али тоа не се смета како оружје. А за во Кичево не велам дека имало но не би ме изненадило доколку имало.

brate jas te uveruvam deka nemase oruzje vo stadionot....aj kazi mi ti koj e gllup da ima oruzje i da vlaga vo stadion pokraj tolku cajkanii.....ali ovie se sve lagi na upravata na napredok za da se spasat od kazna za loso organiziranje na utakmicata

Deeeee za namestalke halal da im e navistina se majstori nieden ne fatile deka ima oruzje samo take im taknalo i aj ce pisemo deka imaa oruzje offfffffffffffffff beee do koga vaka be ,zatoa nasiot tim nemoze da ima uspesi zatoa sto derzavata e protiv Shkendija sudiite protiv Shkendija... no gabe da im e na site so vakvi montazi

Ај ај, не се палете одма... сега сите не се во право само вие сте жртвите ... А никој не даде јасно и убаво оправдување за инцидентот со знамето, чутевте сите, зошто тогаш не се нафрливте да се браните како сега ?!

Ај ај, не се палете одма... сега сите не се во право само вие сте жртвите ... А никој не даде јасно и убаво оправдување за инцидентот со знамето, чутевте сите, зошто тогаш не се нафрливте да се браните како сега ?!

iskreno ke mi kazes dali si ti ili nekoj drug sto e fraer da vlagas so pistol vo stadion??? i posle ako imal nekoj zosto ne interveniral policiata ???? i kako treto toa so znameto bese individualen cin ne na grupata ali kriva e napredok i policiata sto imase slabo organiziranje...a zatoa sto se plasat da intervenirat toa e nivni problem....

Ама 100% ова е само за да се лае нешто!

Никој немал ни куршум а не пиштол...ова се прави за да и се наштети на клубот.

Пазете на мечот со тетекс ќе идеме со тенкови,а авионите од воздух ќе напаѓаат....идемееее :salut:

Се вие немате поружје, па после читаш Вардар-Ренова пафтале со пиштоли, Скопје-Шкендија пафтал со пиштол на трибина, ранет ученик во автобус со нож...
Тоа по дома може да си лажењте дека не шетате вооружени али тешко и таму дека ќе ви поверуваат!

Се вие немате поружје, па после читаш Вардар-Ренова пафтале со пиштоли, Скопје-Шкендија пафтал со пиштол на трибина, ранет ученик во автобус со нож...
Тоа по дома може да си лажењте дека не шетате вооружени али тешко и таму дека ќе ви поверуваат!

На автобус Балистите биле ли....на Вардар-Ренова,Балистите биле ли,на Скопје-Шкендија ако знаеш кој извадил пиштол добро,ако не знаеш трај си!

http://www.time.mk/read/d374eaf2c8/d3ded4a2e4/index.html Има и видео на линков, навистина да незнае човек дали да се смее или да плаче на вакво нешто, ама дефинитивно да не беше жално ќе беше смешно.

Погледнете го на видеото само членот на Балисти како незнае една реченица да сврзе и објаснува дека Македонското знаме не било симнато од нивна страна, туку било удрено со цврст предмет и тоа паднало. ТРАГИКОМИЧНО е ова. Зар мислат дека сите се РЕТАРДИРАНИ како нив за да поверувваат во ова ? Во такво нешто може да поверува само некој ментално болен.

http://www.time.mk/read/d374eaf2c8/d3ded4a2e4/index.html Има и видео на линков, навистина да незнае човек дали да се смее или да плаче на вакво нешто, ама дефинитивно да не беше жално ќе беше смешно.

Погледнете го на видеото само членот на Балисти како незнае една реченица да сврзе и објаснува дека Македонското знаме не било симнато од нивна страна, туку било удрено со цврст предмет и тоа паднало. ТРАГИКОМИЧНО е ова. Зар мислат дека сите се РЕТАРДИРАНИ како нив за да поверувваат во ова ? Во такво нешто може да поверува само некој ментално болен.

За тоа што кажуваат нашите членови ќе каже истрагата!

А за тоа дека тешко им е да зборуаваат на македонски...ништо чудно...погледнете ја истата изјава на Алсат на албански јазик :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom