Фан клуб - РК Вардар

Претседателот на Киелце денес даде изјава повредувајќи дека има понуда од Вардар за Чупиќ.
Интересното е што исто даде потврда дека Агинагалде не е за продажба по никоја цена.

Претседателот на Киелце денес даде изјава повредувајќи дека има понуда од Вардар за Чупиќ.
Интересното е што исто даде потврда дека Агинагалде не е за продажба по никоја цена.
Kogo go povredil be? :icon_lol:

Дајте некој нека каже што пишува на насловнава страна од мак спорт во врска со Лазаров и Вардар.

Дајте некој нека каже што пишува на насловнава страна од мак спорт во врска со Лазаров и Вардар.
Отприлика ова:
http://sport.com.mk/?ItemID=88B8E3464431EB4C80A97CA39551FE2D

можеби повеќе во печатеното издание. На сајтот во поднаслов го споменуваат и Нодезбо во некоја комбинација ама во текстот нема ништо за него.

Голман донеле бе :facepalm:
Единствената позиција кај што имаме млад играч. Е сеа тоа што не брани на сметка на новиот штербик е друга работа.
Вардар јуниор ми е најголемо разочарување во проектов на сергеј. Место да соберат играчи ко дрогата, фитиљо и некои други полуквалитетни младинци, они носат младинци од по 25 години што имаат потенцијал да стананат играчи исто колку и ние на форумов.

Искрено и мене ова ме разочара, наместо во вториот тим да им дадат шанса на помладите македонски играчи тие носат странци.....па после се жалиме зошто немаме квалитетни македонски играчи и зошто 90% странци ни играат за прв тим.

Голман донеле бе :facepalm:
Единствената позиција кај што имаме млад играч. Е сеа тоа што не брани на сметка на новиот штербик е друга работа.
Вардар јуниор ми е најголемо разочарување во проектов на сергеј. Место да соберат играчи ко дрогата, фитиљо и некои други полуквалитетни младинци, они носат младинци од по 25 години што имаат потенцијал да стананат играчи исто колку и ние на форумов.
Проектот Вардар Јуниор е добар само што резочарувачки е кој го води . Пепи Манасков нема ниту квалитет ниту знае да пренесе и да работи со млади играчи . До сега се испроба како тренер во Металург Јуниор од каде беше избркан , се проба во Куманово се случи истото се искара со сите играчи и раководство , сега се случува истото ги вреѓа и омаловажува и воопшто не ги почитува играчите , има некаква си доверба во тие неколку играчи од прб тим и тоа е се . Се додека е тој тренет ова ке биде промашен проект . Мое скромно мислење е дека Ацо Станковски е многу подобар и по квалитетен како тренер само треба да му се даде шанса тоа да го покаже .

Ивановски е навистина квалитетен голман Пепи наместо да побара да тренира со прв тим а со тоа и да се надогради тој го упропастува со Чанески а згора на тоа дозволува да му донесат некој " наводно талент " и тоа од каде од Црна Гора . Но кога ке видиш кој е тренер на голмани не е тешко да се разбере зошто е така . Ништо чудно во наредна сезона истиот тој надежен голман да биде префрлен во прв тим

Sent from my HTC One using Tapatalk

Мислам дека Петар Ненадиќ е во моментов играч што би можел значително да му помогне на Вардар сезонава да заврши на Ф4, вистински лидер, играчиште, нема што да го фалам го знаете и пред европсково што играч е, мислам дека колку и да имаме добар тим и носиме нови играчи во Вардар секоја сезона уште ни фали лидер во тимот а овој би ни дошол таманка за на лев бек каде што нема да ни биде сјајно... Непотребните играчи што ги имаме на оваа позиција плус што Горбок си иде, Деревен може инвалидска ќе бара, не ни се пишува добро, ќе останеме со Фичо на лев бек, бетер од репрезентацијава ќе бидеме...Се спомнуваше и Лазаров дека можел да ни се приклучи, ама кога веќе таму ги имаме Алекс и Македа стварно нема потреба, плус веќе го јадат годините...Страшна бековска постава би имале со Ненадиќ, Карачиќ и Дујшебаев/Македа...И се уште би го избрал Гајиќ копилето, ако не е во јака форма како претходно, него ли Чупиќ од Киелце...Исто и Агинагалде не би го носел по секоја цена, криво ми е за Столе не знам како му е состојбата со повредата, јас би му дал шанса прв пикер да биде во тимот...И да, мислам дека 5 години ќе поминат и нема да се помирам дека за Прибак немаше место во тимот, за да дојде Циндриќ кој е бетер од Наумче во моментов...И сигурно не барал Прибак прв избор да биде, секако секогаш ротираат, може му рекле седи ако сакаш ко Фичо на прес да излегуваш и од време на време да одиграш по некоја акција...:unsure: Ах брее...само да не не изненадат со некоја ,,бомба" такозвана Пешевски :popce:

Филип ,Столе и Марсениќ да ги избркаат ,а Кире да не го донесат комплетно задоволен би бил.

Филип ,Столе и Марсениќ да ги избркаат ,а Кире да не го донесат комплетно задоволен би бил.
Може да си исфрустриран од денешниот меч, но Столе е играчиште ,а доколку Кире некогаш дојде ќе биде најголемото засилување што може да се посака , плус огромен мотиватор и предводник на тимот.

Од друга страна за Филип и за Марсениќ и јас би се согласил, не зависат тие од моменталната напетост кон нашите репрезентативци :cool:

Јас мислам дека следниот играч на пикер ви е Јеспер Нодесбо...
Си оди од Барса летово сигурно,прават место тие за Шипршак,плус Сораиндо,штета шо е во Барса,покрај еден Сораиндо,во било која друга екипа ќе беше прв пикер ....
Машина е Нодесбо,еден од ТОП10 Пикери сигурно во светот...
Ако е во години,страшно позиционорање има,техника,удар од зглоб,плус игра два правци,е сега шо е во години сигурно нема да може да игра повеќе од едно полувреме,ама ќе ви брка голема работа...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom