Фан клуб: РК Пелистер

• Креатор на темата Креатор на темата ziko bt
  • Време на започнување Време на започнување
Ко шо ми се гледа и Ивановски ќе да е на излезна врата, одлична конкуренција на та позиција, слабо игра, а се случува и да не е во состав.

Поарно Ѕверо отколку Коки Петров, барем одбрана е подобар каде каде од Коки, како шо кубурат сега со дефанзивци, а и во напад знај да се загради..
Плус Битолчанец, ќе се скрати доста во трошоци..
Е сега шо се повреди то е друга работа..
Не знам зошто сеуште е присутен Петров во клубот, не ми е јасно...плата јади, смештај:masa:, а нема никаков придонес во играта. :boksix:
Тотално бескорисен играч барем за стилот на игра шо го игравме досега, топки за пикер ретко одеа, плус не знат ни сами да си напрат позиција да примат топка, па барем пенали да сркаме, ко во време со Заре, а не знајш шо со топката само фрли ја до Заре сам ќе изнуди пенал, сега од пикерите речиси никаков придонес нема, посебно од Коки, еве речиси една година е во екипата никаков ефект нема, освен црвени шо јади секоја утакмица, . а 10 години е помлад од Папата..
Како и да е, треба некое долгорочно решение за пикер, пред се помлад играч, ко Граџан кај комшите, да игра два правци,
Папата го налегнаја годините, а до лани ни беше најдобар играч.:cuc:
За замена би се нашол.било кој од Папата или Ѕверо.

Поарно Ѕверо отколку Коки Петров, барем одбрана е подобар каде каде од Коки, како шо кубурат сега со дефанзивци, а и во напад знај да се загради..
Плус Битолчанец, ќе се скрати доста во трошоци..
Е сега шо се повреди то е друга работа..
Не знам зошто сеуште е присутен Петров во клубот, не ми е јасно...плата јади, смештај:masa:, а нема никаков придонес во играта. :boksix:
Тотално бескорисен играч барем за стилот на игра шо го игравме досега, топки за пикер ретко одеа, плус не знат ни сами да си напрат позиција да примат топка, па барем пенали да сркаме, ко во време со Заре, а не знајш шо со топката само фрли ја до Заре сам ќе изнуди пенал, сега од пикерите речиси никаков придонес нема, посебно од Коки, еве речиси една година е во екипата никаков ефект нема, освен црвени шо јади секоја утакмица, . а 10 години е помлад од Папата..
Како и да е, треба некое долгорочно решение за пикер, пред се помлад играч, ко Граџан кај комшите, да игра два правци,
Папата го налегнаја годините, а до лани ни беше најдобар играч.:cuc:
За замена би се нашол.било кој од Папата или Ѕверо.

Vo nishto, ama bash vo nishto zvero ne e podobar od koki pa plus sega kako sho nema igrano 1 godina totalno bezkorisen ke bidi.

Ѕверо, тотално бескорисен играч ни во одбрана ни во напад, изгубен во ракометот. Тој само за втеретана од него играч не бидува.

Лош потег, многу лош.
Ако продолжат само вака да берат то шо ќе биди избркано од кај комшиите, не терат далеку и на пролет.
Иранецот поарно да го остаеја, можи поќе работа да завршеше од овај Трајковски.

Нејсе, побитно е на бековските позиции шо ќе донесат а за останатите горе/долу сме покриени.
Ако не купат барем уште по еден лев и десен бек, мочај му се на сезоната.

Лош потег, многу лош.
Ако продолжат само вака да берат то шо ќе биди избркано од кај комшиите, не терат далеку и на пролет.
Иранецот поарно да го остаеја, можи поќе работа да завршеше од овај Трајковски.

Нејсе, побитно е на бековските позиции шо ќе донесат а за останатите горе/долу сме покриени.
Ако не купат барем уште по еден лев и десен бек, мочај му се на сезоната.

Баш ме интересира, што би била за тебе успешна сезона?

Да завршиме пред Работник.

Во тој случај уште од пред почетокот можеше да прогласиш неуспешна сезона.

Со толку голема разлика во финансии единствен начин Пелистер да заврши пред Еурофарм е заради повреди/суспензии и сл...

Не ме сфаќај погрешно и јас ја сметам за неуспешна уште од старт бидејќи единствен начин да беше реално успешна сезоната е ако се споеја 2та клуба, вака само разгледуваме варијанти на неуспех.

Во ваква ситуација некаков успех е само создавање на тим за подолгорочна стабилност + излез во Европа)...

За мене успешна е сезоната ко ќе излези приватно видео тие во управата оти не знам сега шо се дирктори секретарки тренери менаџери хаха

Sent from my CLT-L29 using Tapatalk

Neka go zemat achraf adli za piker .. remeti coeko..[DOUBLEPOST=1544961267][/DOUBLEPOST]I chris nkngua za golman

Ushte 1 nedela pochnuvat so pripremi a ni traga ni glas od zasiluvanja... Bitno gi prodadoja site sega ako ne najdat igrachi ni edna postava nemame da izvajme.

Ushte 1 nedela pochnuvat so pripremi a ni traga ni glas od zasiluvanja... Bitno gi prodadoja site sega ako ne najdat igrachi ni edna postava nemame da izvajme.
Се чека светцкото да го изгледа управата и тие околу неа па да се сјачаме со играчи шо ќе се покажат во немачка и данска [emoji16]

Се чека светцкото да го изгледа управата и тие околу неа па да се сјачаме со играчи шо ќе се покажат во немачка и данска [emoji16]

Јас и на сегашнава и на претходната управа да им ебам сѐ најмило! Сакаат се лутат, сакаат не! Преку курот веќе од политика во спортот и во сѐ! Пред 10 години за Пелистер освен титула сѐ друго беше неуспех, за сега да се радуваме на глупости како плејоф и сл.! Море еден да не сотани од копилињата шо го уништија спортот во Битола! Срцето ми плачи и за државата и за спостот во Битола! Но, да ви кажам дека сами сме си криви! Кога личните интереси надвладеаја над нас тогаш јасно беше дека ништо нема да биди!
Од лага до лага сѐ! Повеќе немаме верба ни на домашните!

Profil na ckembar od najdobrite vreminja...
Roden vo SFRJ, porasnat vo FYROM, a ke ostari vo Germanija...
Sekoja slicnost e nenamerna, jas uste ne sum go fatil pato ...
ama da ostanis tuka i da bidis kurton na nekoj so ima intelegencija kako guma od fico e stvarno zalosno...
Kaj e lokal patriotizmot? Nekade megu lugeto koi ne mozat, ili mozat a ne im e gajle...
Za na krajot da nastani nekoj hibrid na luge koi ke neznat od nosot potamu da vidat...
I posle nie barame jak Pelister....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom