Фан клуб: РК Пелистер

• Креатор на темата Креатор на темата ziko bt
  • Време на започнување Време на започнување
Koj teatar na VMRO - covece....
Kakva granitna odbrana igra Ohrid...
Poraz nas ne ceka ovde..so site sili ke udrat po nas

Да нема грешка, ги газиме 3-4 разлика секако. Паѓате на форите на онај охрид66, ништо посебно не се.

Азиз беше нерешлива енигма за Куманово, со 11 гола му донесе триумф на Еурофарм Пелистер​

Детето има страшен потемцијал. Класичен лев бек шутер/разбивач. Малце на физикусот да поработи, ќе биди екстра играч.
Обавезно прекоманда треба да добие во прв тим на лето и тој и французинот десниот бек.
Abe kakva prekomanda vo prv tim.Dosta so forsirame gi izgorevme decata,francuzinot nema minuta da namirisa vo prv tim,prespor e, vo dvojkata ne doaga do izraz kamoli vo kecot.

Koj teatar na VMRO - covece....
Kakva granitna odbrana igra Ohrid...
Poraz nas ne ceka ovde..so site sili ke udrat po nas
Гоце Ојлески пред 5 години пензија требаше заминат да биди. Жал да ти падни онака да го гледаш.

Ќе се мачиме против Вардар, ако успееме дома да ги добиеме ќе биди одлично. Имаат организирана бековска линија и голмани за во клучни моменти, ние имаме одлични крила и игра преку пикер. Тука негде сме со играта, па ќе видиме. Можи не е лошо да се проба со некој фластер на Хорига, реално пола тим му е тој и со висок процент на погодени топки, кај нас никако да излези некој бомбардер со по 5-6 гола на натпревар од далеку. Утре исто многу битно е да се победи, мислам дека лесно ќе победиме (такво е чувството) и да се загреваме за вечното дерби.

Ќе се мачиме против Вардар, ако успееме дома да ги добиеме ќе биди одлично. Имаат организирана бековска линија и голмани за во клучни моменти, ние имаме одлични крила и игра преку пикер. Тука негде сме со играта, па ќе видиме. Можи не е лошо да се проба со некој фластер на Хорига, реално пола тим му е тој и со висок процент на погодени топки, кај нас никако да излези некој бомбардер со по 5-6 гола на натпревар од далеку. Утре исто многу битно е да се победи, мислам дека лесно ќе победиме (такво е чувството) и да се загреваме за вечното дерби.
Kje gi pobedie varadar, so ohrid gubime na gosti

Ме банираја другарчињата од 61-ва, не можам да му коментирам таму. Сме измислувале идиотски теории на заговор, а тие пред неколку месеци шизофренија ги фати, како Боре бишето ни ја дал титулата.

И Вардар и Охрид ќе ги победиме, а многу веројатно во домашното да не изгубиме ниту една до Мај/јуни. Така ми мириса и така мислам.
Пелистер е најдобрата екипа во ова првенство. Имаме аномалии, имаат сите екипи, ама сепак мислам дека ќе надминиме се и пак ќе бидиме шампиони.

Мене ме плаши да не ни судат Менде и брат му. На големо се збора дека кокетирал со вмро неколку месеци, на денот на изборите не бил тука. Бил некаде Турција да суди, а потпретседател на сдс е.

Лисичарче не туку се смеј. Инвазија ви прат Турците во тој дел кај Џевахир, клучајте вратите, кријте ги мајките и сестрите оти пуздер ќе се напрат. Турците шо седевме во иста куќа дур студирав Скопје, секоја втора вечер различна скопска фрајла носеја дома.

Последно уредено:
Мене ме плаши да не ни судат Менде и брат му. На големо се збора дека кокетирал со вмро неколку месеци, на денот на изборите не бил тука. Бил некаде Турција да суди, а потпретседател на сдс е.
Дај бе другар олабај, те молам.

Утре имаме битен натпревар шо мора да се добие. Ве читам овде прајте математики за утскмицата со Вар и Ох а ги иземате Алк.
Алк не е екипа шо треба да не се свати сериозно. Треба чекор по чекор да се оди.
За да се стигни до тие утскмици, треба прво утре да победиме.
Сите го отпишаја Киро ова сезона, ама мислам дека сериозно се заебале.
Утре ќе се уверите дека Киро не иди со бело знаме и дека нема да биди така лесно.

Чекор по чекор. Сезоната е пред нас и има уште многу да се игра.
Престанете да бидите какп нив и да прајте теории на заговор. Не бидете како нив.
Ако се изгуби, треба чесно да се честита. Ако се победи, треба чесно без инциденти да се прослави.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom