- Член од
- 23 април 2012
- Мислења
- 444
- Поени од реакции
- 673
Никој не ве НАДИГРАЛ ?од 1 август досега никој не не надиграл ,одиме по ред прво Вардар во сабота 27-23 па другите по ред
касниме малку со потписот со бедемот пред САМОИЛОВА ТВРДИНА
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Никој не ве НАДИГРАЛ ?од 1 август досега никој не не надиграл ,одиме по ред прво Вардар во сабота 27-23 па другите по ред
Судите КАСАПАНА ги напраја во Битола, шо сакаш.Никој не ве НАДИГРАЛ ?
Tworija na zagovot pak ?Utre Pecakot mu ja dava na ministerstvoto za sport po naredba![]()
))по вмровска линија ве местиме да сте 3ти, да пукните од мака.Utre Pecakot mu ja dava na ministerstvoto za sport po naredba![]()
по вмровска линија ве местиме да сте 3ти, да пукните од мака.
)Сега ве надиграл некој?од 1 август досега никој не не надиграл ,одиме по ред прво Вардар во сабота 27-23 па другите по ред
Многу несериозно делувавте на моменти, дури аматерски некој акции ви беа, ко деца од основно на физичко, мора да попрајте тој дел. Многу зицери промашивте. Ојлески пензија да го пуштите уште од сега, тој неколку зицери сам промаши. Шутиравте безвезе на празен гол, таму два гола ви ојдоја.Касапана во најава...
Ред бул да го земат спонзор, ФалеТ крилаМногу несериозно делувавте на моменти, дури аматерски некој акции ви беа, ко деца од основно на физичко, мора да попрајте тој дел. Многу зицери промашивте. Ојлески пензија да го пуштите уште од сега, тој неколку зицери сам промаши. Шутиравте безвезе на празен гол, таму два гола ви ојдоја.