Madrid
Timeless
- Член од
- 23 март 2008
- Мислења
- 3.899
- Поени од реакции
- 154
Не е проблемот во Гаго или Диара, поголем е, тимот како целина треба да трпи промени.
На натпреваров пробавме да играме фудбал, очигледно Барселона игра подобро сезонава, можевме и да паркираме 9 души пред гол на 1-0 и да пробаме да се браниме ама тоа не е Реал Мадрид, повеќето нема да ме сфатат ама нема врска. Ќе се вратиме посилни.
За сите хејтери кои знам дека будно читаат леп поздрав - :pusk:
На натпреваров пробавме да играме фудбал, очигледно Барселона игра подобро сезонава, можевме и да паркираме 9 души пред гол на 1-0 и да пробаме да се браниме ама тоа не е Реал Мадрид, повеќето нема да ме сфатат ама нема врска. Ќе се вратиме посилни.
За сите хејтери кои знам дека будно читаат леп поздрав - :pusk:
lee:

.... а и не се надевајте многу на Перез, ќе лупне само доста пари ама тим не се прави со купување на големи звезди, тим се прави со години, па се менуваат генерации, треба да има и млади таленти и искуство... не дека сум за Манчестер ама сум 100 % сигурен дека е така... Манчестер никогаш не купува направени звезди, туку купува млади и талентирани, а потоа изникне некоја звезда која потоа ја бараат дури и за 100 милиони евра, а тука се и искусните Гигс, Сколс, Невил, Фердинанд, затоа и се редат трофеите секоја година .... и Арсенал имаат малди и талентирани фудбалери, ама немаат постари и искусни играчи....
))))))))) :smir: