Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.
Компилација од Sport 1 - Холандска телевизија за Хунтелар
Klaas Jan Huntelaar - 655 Minutes, 8 Goals.

Сварно брзо се прилагоди и ги глеав головите,ги дава ко на шала.
Ако сака некој линк за download нека пише по ПП.

даа стварно е влезен во добра форма не е лесно така одма да доеш и 8 гола да даеш за неколку натпревари, сеа ке игра и против нашите :( :)

даа стварно е влезен во добра форма не е лесно така одма да доеш и 8 гола да даеш за неколку натпревари, сеа ке игра и против нашите :( :)

А што мислиш на нашата перфектна одбана ќе може гол да им даде.:pos2::pos2:

RESPECT:vozbud::vozbud:

Attachments

• n577496368_2028063_1638.jpg
    n577496368_2028063_1638.jpg
    81,6 KB · Прегледи: 13
аХХ да би играл уше за нас :( а моеше ако сака уше некоја сезона ...ама рече нема да играм до последен здив и отиде :)

Koa веќе споменавте фамилија Зидан :)
Мали Зизу одбрал да игра за У-15 репрезентацијата на Шпанија, не на Франција, интересно :)

Има време, може и да се предомисли :) Не верувам дека Зизу би го пуштил да игра за Шпанија, а не за Франција :)

Некој новинар од Шпанија рекол дека Перез ќе ја најави својата кандитатура на први април, со Роналдо Кака и тројца од шпанска репрезентација. Први апрли е така да... :)

Некој новинар од Шпанија рекол дека Перез ќе ја најави својата кандитатура на први април, со Роналдо Кака и тројца од шпанска репрезентација. Први апрли е така да... :)

Ме бендисвит шо си реален :back:

Перез најверојатно ќе оди у пакет со Хорхе Валдано, за сите спортски ангажмани ќе бидел задолжен токому тој, дали тоа значи дека Перез се учи на грешките :vozbud:

На прашање од новинар за тоа дали има вистина во ова Валдано рекол, “не можам засега да зборувам“, јасно е шо сака да каже :)

Еве јас зошто го поштувам човеков :)

http://www.guardian.co.uk/football/2007/may/08/newsstory.sport8

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom