Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.
Па не игра, затоа и губат. Еднаш без Меси кога играат не видов да водат, нонстоп губат. Ќе влезе Меси сега второ полувреме и ќе се извлечат 100%.

Пу бе ебате циганите,намалија на 2-1 сега ке влезе кепецот и пак ке тепаат:jaj:

Оправдано беше поништен. Конечно нешто како што треба да отсудат. Ама тоа е, им дадоа пенал кога им беше најмногу потребно за да се вратат во игра, и тоа како ќе влијае тој момент на крајниот резултат.

Еве Бетис даде гол и го поништија.Ебате судиите!

Голот беше од офсајд ебаго, незнам дали си мижел во тој момент,па сега им замеруваш на судиите.
Сепак изигравме нерешено, сега е редот на вас да го направите првенството малку поинтересно:smir:

Ајде мадридисти утре би требало да тепате и да се зажести малку борбата иначе вака не е интересно.:helou:

одлично ... ова ми се свиѓа .. го очекуем моментов 3-4 недели.. и ги бркам и на спортска на кикс.. и конечно фатив ... 1Х :)... за очекуење е и вакво нешто... неможе цел живот да победуваат... сеа утре ДАЈ БОЖЕ и ние да тепаме.. и 10 бода... така треба.. бод по бод :) така се стига :) неможе све наеднаж нели ? :P Позз:smir:

вечерва очекувам со следниов состав да излеземе:

--- Касиљас ---
--- Рамос --- Пепе --- Кана --- Хајнце ---
--- Лас --- Гаго ---
--- Игуаин ------------- Марсело ---
--- Хантерот --- Раул ---

Вечер конечно ке видиме колку нашата игра зависи од Робен..

Нема да можете да видите затоа што играте против најслабите во лигата

Па и вие игравте со многу послаби од вас без Меси, па неможевте гол да им дадете додека не влезе Меси. Или можеби не е така? Ајде ти барем имаш за се одговор, очекувам да ме укопаш повторно како на вашиот фан клуб :)

Па и вие игравте со многу послаби од вас без Меси, па неможевте гол да им дадете додека не влезе Меси. Или можеби не е така? Ајде ти барем имаш за се одговор, очекувам да ме укопаш повторно како на вашиот фан клуб :)
Па добро бе не сме можеле ама овие се најслабите во лигата.А ај ти ги кажи тие тимови на кои неможевме гол да им дадеме без Меси

Од шо е повреден Робен? До коа?

Со среќа денес, да се доближиме, мада не ми прај разлика Ла Лига...ливерпул ми е важен..и една слика шо ја сликнав во ГТЦ, Спорт М Адидас

И поздрав до душманите :baeh:
1234596246_extras_noticia_foton_5_0.jpg

Attachments

• Slika-0678.jpg
    Slika-0678.jpg
    117 KB · Прегледи: 5
Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom